Urban Song Camp, okt 2018 (SE) – Export Music Sweden

Privat: Urban Song Camp, okt 2018 (SE)

Export Music Sweden arrangerar på uppdrag av STIM, Urban Song Camp, ett låtskrivarläger med fokus på genrena Hip Hop och Urban.

Till lägret som kommer att hållas i höst utanför Stockholm, bjuds 7 svenska och 5 brittiska låtskrivare och producenter in för att under fyra dagar tillsammans skriva och producera musik.

Som konstnärliga ledare för campet finns Raymond Peroti och Mam Foon.

Raymond Peroti är en stolt ambassadör för den urbana svenska musikscenen, med över 25 års historia och erfarenheter som utövare och utformare av densamma.
Tidigare har han gett ut 3 album under artistnamnet ’Blues’ och har ett stort nätverk inom den svenska artist- och musikscenen. Han är initiativtagare/projektledare för gatukulturprojektet ”Av Kärlek” och har genom åren jobbat med flertalet musikprojekt och ungdomsfestivaler. Raymond arbetar till vardags som arbetsledare och verksamhetsutvecklare för unga vuxna enheten i Botkyrka, med bl.a. musikstudio/fotofilm som ansvarsområde.

Mam Foon har sedan ung ålder varit delaktig i den urbana scenen i Stockholm. I yngre dar har hon haft en egen kortvarig musikkarrirär där hon bl.a gästat Petters och Ayos skiva under sent 90-tal. Mam är utbildad till grafisk designer i London, och jobbar idag som Head of Production på kulturorganisationen Selam, där hon arrangerar konserter, festivaler, turnéer och utbildningsforum i Sverige och i olika länder i Afrika.

Kategorier: ExMS, Exportstöd & Bidrag, Nyheter