Skip to main content

Hej GRANT

Om att uppträda på Ja Ja Ja i London och Berlin 2019

Hej GRANT! Vad har det betytt för dig som artist att kunna uppträda och marknadsföras för relevant publik på en ny marknad?
Att få resa och spela utomlands har alltid varit den största drömmen så det var självklart helt fantastiskt att bara få göra, men sen var mottagandet och publiken vi mötte på plats över förväntan! Det var fint att se att det fanns en publik som väntade och kände till låtar och sjöng med. Efter konserten kunde jag se att fler lyssnade och började följa mig på Spotify och i sociala medier så om jag vill åka tillbaka och spela igen på egen hand så vet jag att jag kan, vilket är otroligt.

Kan du ge något exempel på vad deltagandet har resulterat i för dig?
Jag fick bra kontakt med bokare, fick besöka radio och säkrade min signering med Columbia Records i Tyskland.

Har du något speciellt minne från deltagandet som du vill dela med dig av?
Jag spelade i London som förband till Tove Styrke året innan jag var med på Ja Ja Ja och träffade en kille där som tyckte jättemycket om min musik och ville ta en bild med mig. När jag sen spelade på Ja Ja Ja hade han åkt ända från Liverpool och tagit med sig en massa vänner samt tryckt upp bilden vi tog året innan på Tove-konserten som en tavla, som han gav till mig som minne! Det var fan det finaste, det var en speciell kväll.

Skulle du rekommendera andra att delta på kommande Ja Ja Ja?
Självklart! Det är så kul, har du chansen, så åk! Du får spela i jättefina, mysiga och bra lokaler och det är skitkul att träffa de andra banden och artisterna.

Nyheter

NORDIC MUSIC BIZ TOP 20 UNDER 30
Läs mer
SEMINARIUM - ALLT OM VISUM TILL USA FÖR MUSIKBRANSCHEN
Läs mer
INFORMATION JAZZAHEAD! 2023
Läs mer
NORDIC FOLK ALLIANCE - LINE-UP
Läs mer
RESESTÖD TILL NORDIC FOLK ALLIANCE & JAZZAHEAD! 2023
Läs mer