Skip to main content

Hej Sofia Green

Om Matchmaking Session under SXSW 2019

Hej Sofia Green!

Vad innebär det för dig som Head of Communications på Amuse, att få möjlighet att möta utvald internationell bransch i en nätverksmöjlighet som Matchmaking Sessions?
Som ett Stockholms-baserat bolag med verksamhet över hela världen är det toppen att kunna träffa internationella kontakter i ett så koncentrerat och praktiskt format som Matchmaking Sessions. Man märker ganska snabbt om man klickar och kan ha utbyte av varandra. Jag har haft fortsatt kontakt med flera av de jag träffade under förra årets session på SXSW!

Kan du ge exempel på något ditt deltagande i Matchmaking Sessions resulterat i för dig eller ditt bolag?
En av de jag pratat mest med efter att ha träffats under Matchmaking Sessions arbetar för A2IM, som representerar merparten av den amerikanska independent-branschen. De har varit ett användbart bollplank för mig under utvecklingen av våra digitala produkter för independent-kollektiv, -labels och -artister.

Har du något bra tips för någon som deltar i Matchmaking Sessions för första gången?Försök att tänka ut på förhand om du har några specifika mål eller frågor du vill lära dig mer om. Man upptäcker ganska snabbt att man har sjukt lite tid på sig, och det kan kännas lite bortkastat att slösa flera minuter på artighetsfraser.

Om du fick välja vem som helst i hela världen att möta i ett speedmeeting, vem skulle det vara ?
Svårt!! Men jag skulle gärna ta ett glas med gänget bakom Genius, jag tycker att världen de lyckats bygga kring att vara en plattform för låttexter är imponerande.

Mer om Amuse här >>

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer