Skip to main content

Midem genomför en rad intiativ för att hjälpa artister och deras team att lättare kunna navigera i den evigt skiftande musikbranchen. Speciellt för i år är det nystartade initiativet Artist Club som innebär:

  • The Artist Hub, en ny plats på området under Midem, avsedd för artister. Här lär du dig om talangutveckling men också en superb plats för nätverk och utbyte av ideér och kreativitet.
  • Midem Innovative Studio, den första av sitt slag i Europa, belägen vid entrén till Palais des Festivals. Under Midem uppträder flera internationella artister under publika exklusiva inspelnings sessioner här.
  • Midem Songwriting Camp (2nd edition), under Midems 4 dagar samlas 15 låtskrivare och producenter i Creative House för att skapa 15 spår som sedan presenteras på Midem, torsdagen den 6 juni. Två artister/låtskrivare från Sverige kommer i år att delta och de är inga mindre än AMWIN och Calle Lehmann
  • Midem Artist Accelerator (5th edition), ett karriärsboosterprogram för internationella up and coming artister.
  • Midem By Night, 3 nätter och 2 scener dit fokus riktas under kvällarna på Midem. Öppet för delegater och festivalbesökare att besöka, mingla och njuta av bra musik.

Läs mer här
➔Pressmeddelande
Midem pågår mellan 4-7 June 2019, Palais des Festivals, Cannes, France

Nyheter

RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer
NOMEX is strengthening its work within the Nordic Region with a new board and chair.
Läs mer
RABATTKOD TILL by:Larm
Läs mer