Skip to main content

Nordic Music Biz Top 20 Under 30 – öppet för nomineringar!

 

NOMINERA HÄR

 

För sjätte året i rad söker NOMEX de 20 talanger under 30 år som ligger i branschens framkant och sätter Norden på den internationella musikkartan! Dessa kommer presenteras och firas vid Nordic Music Biz Top 20 Under 30 på by:Larm i Oslo, den 14:e september 2023.

Vi öppnar nu för nomineringar av kandidater från den nordiska musikbranschen. Har du en kollega, anställd, affärskontakt eller känner du någon som har gjort avtryck inom branschen det senaste året? I så fall, skicka dina förslag senast måndagen den 12 juni!

För att vara behörig måste kandidaterna arbeta i ett musik- eller underhållningsföretag med bas i Norden eller i en kulturell organisation med nära kopplingar till musikbranschen. Kandidater som fyller 30 år under 2023 går bra att nominera.

En jury bestående av 15 nyckelaktörer inom musikbranschen från de fem nordiska länderna kommer att kolla in i och diskutera alla nominerade kandidater innan de väljer de slutgiltiga 20.

Vid bedömningen av de 20 bästa kommer juryn att väga in olika faktorer, inklusive men inte begränsat till: företagstillväxt, karriärutveckling, uppskattning bland kollegor, övergripande inverkan på branschen under 2022/2023, konstnärlig utveckling, innovation inom sitt område, intäkter från turnéer, biljettförsäljning och närvaro i sociala medier. 

Läs mer om projektet samt tidigare vinnare här.

 

Nyheter

TRADE MISSION NEW YORK 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
ICELAND AIRWAVES 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
LYCKAD RESA TILL WOMEX 2023
Läs mer
Amsterdam Dance Event 2023 - Hur var det?
Läs mer
English Folk Expo 2023 - Svenskt showcase i Manchester!
Läs mer