SAVE THE DATE! Metal Trade Mission i augusti (DE). – Export Music Sweden

Privat: SAVE THE DATE! Metal Trade Mission i augusti (DE).

SUMMER BREEZE Open Air är en tysk festival som årligen äger rum i Dinkelsbühl sedan start år 1977. Festivalen lockar ca 40.000 besökare varje år och lägger stor vikt vid att boka en balanserad line up mellan olika Metal-genrer.
I samband med den årliga festivalen planerar vi en delegationsresa till årets upplaga med en liten delegation ur svensk Metalbransch. Vår VD Jesper var nedbjuden till förra årets upplaga och insåg snabbt vilken bra plattform för europeisk bransch detta är.
Programmet kommer sättas ihop med inriktning på export av repertoar inom Metal genren, och kommer att bestå av företagsbesök, key-notes och olika nätverksevent.
Delegater som blir uttagna får 50% finansieringsstöd av flyg och hotell, förutsatt att man deltar i samtliga punkter på programmet. Programmet är kostnadsfritt. Vi har möjlighet att stödja svenska företagare att åka med genom vårt samarbete med Regeringskansliet, för att stimulera affärsutveckling på internationella platser. Du som är intresserad kan nu ansöka om att följa med!
För att kvalificera för stöd är det en förutsättning att du arbetar på professionell nivå med export av svensk musik och att ditt bolag/ bolaget du arbetar för bedriver näringsverksamhet i och från Sverige.
Vi vill redan nu highlighta detta då sommaren kommer emellan! Mer information inom kort!
Datum: 14-17 aug 2019. Kan komma att ändras längre fram beroende på program.

Anmäl ditt intresse redan nu genom att fylla i din information i formuläret här>>

Läs mer om festivalen på SUMMER BREEZE Open Air’s hemsida>>

Kategorier: Mässor, Festivaler & Showcase, Trade Mission