Skip to main content

Mexiko är en av världens just nu snabbast växande streamingmarknader, med stort intresse för Nordisk musik. Enligt en rapport från Music:ally, ökade Mexikos intäkter från streamad musik under 2018 med hela 30%, och Mexico City blev samma år staden med flest streaming-lyssnare i världen.

Den 26 maj arrangeras ett seminarium online (webinar) där Malfi Dorantes, grundare av den mexikanska pr-byrån MalfiCo, introducerar oss till den mexikanska musikmarknaden och delar sina bästa tips om hur du på ett effektivt sätt når ut till en mexikansk publik.

Introduktionen, som är en del av vår virtuella handelsdelegation mot Mexiko görs nu offentlig för att fler ska kunna ta del av den. Deltagande är kostnadsfritt men anmälan krävs.
När? Tisdag 26 maj 14-15
Var? Zoom
RSVP! Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat.
Introduktionen presenteras i Keynote-format av Malfi, och är till för alla som är intresserade i att stärka sin mexikanska branschkunskap och bredda sitt nätverk. Webinariet hålls i programmet Zoom och deltagare måste därför anmäla sig för att få tillgång till länk.
Om Mariana «Malfi» Dorantes
Malfi Dorantes påbörjade sin karriär i den mexikanska musikmarknaden för 12 år sedan, och blev med det en av de första kvinnorna som ägnade sig åt musikpromotion i landet. Malfi grundade MalfiCo den första pr-byrån i Mexiko som specialiserar sig på musik, inte minst från Norden. Under de senaste 8 åren har MalfiCo arbetat tillsammans med band som Whitest Boy Alive, Peter, Bjorn & John, Skott, Datarock, Death By Unga Bunga, Orions Belte och Kakkmaddafakka, med att förstärka deras varumärke och öka deras närvaro och respektive fanbase i Mexico. Dorantes är dessutom professor i kommunikation, rådgivare for musik, poddare, och har jobbat som musikjournalist och fotograf för ett antal utgivare.

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer