Skip to main content

Amsterdam Dance Event (ADE) – en av världens största mötesplatser för elektronisk musik – ser det som  viktigare än någonsin att under pandemin fortsätta återförena den globala musikscenen. Genom interaktiva online-sessioner, diskussioner, m.m. bjuder de in dig att delta – utan kostnad.

ADE in Conversation – LIVE
13 maj,
17:00

James Blake och Jennie Morton om mental hälsa + live Q&A
I sitt andra ADE in Conversation välkomnas James Blake till livestudion tillsammans med sin hälsocoach Jennie Morton. Duon, som också presenterades under ADE Pro 2020, kommer att diskutera strategier och tekniker för att hantera sin mentala hälsa, samt kommer de ta emot frågor från publiken och diskutera hur Blake kommer att hantera sin karriär när turnébranschen startar öppnar upp. Skicka in dina frågor på förhand!

___

ADE hoppas kunna genomföra festival och konferens på plats i Amsterdam mellan den 13-17 oktober, 2021.

 

ADE in Conversation – LIVE
15 april,
17:00

Med syfte att inspirera, informera och hjälpas åt, bjuder ADE in den som vill, att delta i en återkommande diskussions-serie somm de kallar ‘ADE in Conversation’. I det första ‘ADE in Conversation’ kommer flera stora festival- och eventarrangörer att medverka, för att dela med sig av hur de gör, och hur de kommer att göra saker annorlunda efter pandemin. Bland de medverkande finns bland annat Fieldlab Events som kommer att prata om processen kring test-event i Nederländerna, tillsammans med UK-baserade Swallow Events, som är ett av de första företagen som introducerar ett snabbtestpaket för festivaler och evenemang.

Ett annat ämne som kommer att tas upp i första rundan är de nya möjligheterna för artister inom NFT (Non-Fungible Token) projekt. Vad blir egentligen konsekvenserna för framtidens ägande av musik inom NFT, och är de här för att stanna? I dethär samtalet medverkar artister som nyligen skapat rubriker med sina NFT projekt, som till exempel Richie Hawtin och 3Lau – som sålde sin första låtsamling över NFT, till ett värde motsvararande 1,7 miljoner US dollar.

___

ADE hoppas kunna genomföra festival och konferens på plats i Amsterdam mellan den 13-17 oktober, 2021.

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer