Skip to main content

Jazzahead Digital
29/4-2/5 2021

Jazzahead satsar stort på sitt digitala event med både konferens- och showcaseprogram. Mässan, som i vanliga fall årligen äger rum i Bremen, har istället byggt en onlineplattform där du kan delta från ditt eget hem, mellan den 29:e april och den 2:a maj.

Klicka här för att komma vidare till ansökan >>

Export Music Sweden har investerat i ett antal pass till svensk bransch, till ett värde av €125 styck. Ansök nu genom att motivera hur ett pass skulle hjälpa just dig. Deadline för ansökan är fredag den 16 april. Vi på ExMS kommer att hosta en Exhibitor-sida dit du som svensk delegat kan välja att ansluta dig om du har ett pass, oavsett om det kommer från oss eller om du köper ett på egen hand. För att koppla ditt pass till ExMS Exhibitor-sida, skriver du in Export Music Sweden i fältet “Name Main Exhibitor” när du registrerar dig.
Med ett pass till Jazzahead Digital får du tillgång till den digitala mässan, med alla tillhörande showcasekonserter, samt de event som ingår i konferensprogrammet, plus nätverksverktyg. Du får också tillgång till Jazzaheads delegatdatabas, med möjlighet att direktkontakta andra delegater i systemet, eller få deras information.
Jazzahead är en av världens viktigaste mötesplatser för bolag och artister verksamma inom Jazz. Under 2019 deltog 3408 delegater från 64 olika länder.
Ska man vara med, hur funkar det, och hur maximerar man sitt deltagande?Läs vad Musikcentrums Ragnar Berthling har att säga om digitala mässor

Ragnar Berthling


Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer