Skip to main content
Foto: Jazzahead

Matchmaking Jazzahead

Fredag 29 april, 10:00 – 11.45
Business lounge, våning 2 (ovanför Hall 7)

TILL ANSÖKAN >>

Ansök om deltagande på matchmaking under Jazzahead. ExMS arrangerar återigen speedmeetings under Jazzahead, där tio av de svenska delegaterna får träffa tio utländska, i korta möten på löpande band. Meet the Swedes matchmaking session är alltid ett uppskattat inslag på mässor vi besöker.

Under denna session bjuder vi alla deltagare på frukost. Efter matchmakingen går de som vill vidare till Nordic at Noon vid det nordiska kvarteret i mässhallen där samtliga länder bjuder på förfriskningar.
Du som blir uttagen att delta meddelas via mail.

jazzahead! 2022

28 april – 1 maj, 2022
Bremen (DE)

 

Vi erbjuder nu resestöd för dig som åker som svensk delegat till Jazzahead i Bremen. Det är ett begränsat antal resestöd på 5 000 kr per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Detta för att i pandemins efterdyningar lätta bördan för en del av de kostnader som uppstår med delegatpass, resor och logi i samband med ett lyckat nedslag med nya exportmöjligheter.
Stödet är riktat till företagare och anställda på företag. Stödet inkluderar även professionella och exportklara musiker/artister som är på mässan som kan fakturera. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman. Inte heller till de som har sina primära intäkter från region, kommun eller staten. Detta stöd är möjligt pga samarbete med Kulturrådet och Regeringskansliet/UD.
Export Music Sweden är på plats med svensk monter i ett nordiskt kvarter. Vi arrangerar get-together, Nordic at Noon-nätverksevent och matchmaking. Vi hoppas att se alla svenska jazzare med exportambitioner i en för Jazzahead ny hall i Bremen Messe!
Vi på ExMS har även ordnat rabatt till alla svenska delegater som gäller för passen som co-exhibitor. Maila Matilda för att ta del av rabattkod.
 

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer