Skip to main content

ExMS FAST TRACK

 

ANSÖK HÄR

 

Ansök om att vara med i ExMS Fast Track – ett snabbspår till exportkunskap, nätverk och möjlighet till affärsutveckling genom Export Music Sweden! Dessutom under en period med full reseersättning!

Programmet vänder sig till dig som är ny i branschen, har ett nystartat företag, är nyanställd, nyligen bytt arbetsuppgifter eller helt enkelt vill expandera din befintliga affärsverksamhet eller exportera din musik till ett för dig nytt område eller marknad.

ExMS Fast Track är till för anställda, företagare, låtskrivare och artister. Det vill säga potentiellt hela den svenska musikbranschen – som är exportklar.

Om du blir uttagen skräddarsyr ExMS ett program där du under en tidsbestämd period är med ExMS på ett antal nedslag i världen med full reseersättning. Nedslag som är till gagn för just din musikexport.

Dessa kan vara till mötesplatser som Jazzahead, SxSW, Womex eller Summerbreeze Open Air eller ExMS handelsdelegationer till bl a Tokyo, Seoul, Nashville, Berlin eller Los Angeles.

Du kommer också få möjlighet till direkta möten med internationell bransch på hemmaplan och coachning. Du kommer även ha förtur i ExMS matchmaking sessions vi arrangerar på flera platser.

Ansökningar mottages löpande!

Frågor till info@exportmusicsweden.org , skriv ”ExMS Fast Track” i ämnesraden.

Projektet genomförs med stöd av Kulturrådet.

Nyheter

RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer
NOMEX is strengthening its work within the Nordic Region with a new board and chair.
Läs mer
RABATTKOD TILL by:Larm
Läs mer