Skip to main content

ExMS FAST TRACK

 

ANSÖK HÄR

 

Ansök om att vara med i ExMS Fast Track – ett snabbspår till exportkunskap, nätverk och möjlighet till affärsutveckling genom Export Music Sweden! Dessutom under en period med full reseersättning!

Programmet vänder sig till dig som är ny i branschen, har ett nystartat företag, är nyanställd, nyligen bytt arbetsuppgifter eller helt enkelt vill expandera din befintliga affärsverksamhet eller exportera din musik till ett för dig nytt område eller marknad.

ExMS Fast Track är till för anställda, företagare, låtskrivare och artister. Det vill säga potentiellt hela den svenska musikbranschen – som är exportklar.

Om du blir uttagen skräddarsyr ExMS ett program där du under en tidsbestämd period är med ExMS på ett antal nedslag i världen med full reseersättning. Nedslag som är till gagn för just din musikexport.

Dessa kan vara till mötesplatser som Jazzahead, SxSW, Womex eller Summerbreeze Open Air eller ExMS handelsdelegationer till bl a Tokyo, Seoul, Nashville, Berlin eller Los Angeles.

Du kommer också få möjlighet till direkta möten med internationell bransch på hemmaplan och coachning. Du kommer även ha förtur i ExMS matchmaking sessions vi arrangerar på flera platser.

Ansökningar mottages löpande!

Frågor till info@exportmusicsweden.org , skriv ”ExMS Fast Track” i ämnesraden.

Projektet genomförs med stöd av Kulturrådet.

Nyheter

NORDIC FOLK ALLIANCE - LINE-UP
Läs mer
RESESTÖD TILL NORDIC FOLK ALLIANCE & JAZZAHEAD! 2023
Läs mer
SxSW 2023
Läs mer
Trade Mission till Nashville & Music Biz
Läs mer
ExMS FAST TRACK - ANSÖK NU!
Läs mer