Skip to main content

I samband med Online Trade Mission Tokyo kommer ett online låtskrivarläger att hållas, mellan den 15-19, och 26:e februari, i samarbete med Sony Music Publishing Japan. Lägret har plats för två låtskrivare från vart och ett av de nordiska länderna.

Ansök här >>

Deadline för ansökan är den 25 januari.

Låtskrivarlägret fokuserar på att skriva musik för den japanska marknaden. Två låtskrivare från Sverige kan vara med: en producent och en topliner. Onlinesessionerna äger rum mellan den 15-19 februari.
Krav för sökande:

  • tidigare erfarenhet av den japanska marknaden (och online-sessioner)
  • studio eller kontorsrum med stabil och snabb internetanslutning
  • topliners behöver kunna sjunga och spela in sin egen demo

Varje utvald nordisk låtskrivare kommer att ha två online-sessioner med japanska artister/låtskrivare per dag. Färdiga demos levereras den 26 februari när låtskrivarlägrets listening-session äger rum. Producenten jobbar med ljudspåret i sessionerna, samt producerar de färdiga demosen. Toplinern arbetar med melodier och texter. Låtskrivarna jobbar i team på tre personer, och får två japanska (eller nordiska) partners i sina sessioner. Totalt kommer ca 20 japanska låtskrivare och artister delta i campet, representerade av flera olika japanska musikbolag.
Verktyg som tillhandahålls för online-sessionerna är den plattform som används för videosamtal, samt plattform för chatt och fildelning. I övrigt så använder låtskrivarna de verktyg som de är vana vid att använda, i sina sessioner online.

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer