Skip to main content

RABATTERAD BILJETT

Vi på ExMS har ordnat med rabatterat pris för svenska delegater. När du är registrerad får du tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater. Deadline för att skaffa ett pass till rabatterat pris är den 12 april.
För att boka ett delegatpass (co-exhibitor under ExMS umbrella stand) till rabatterat pris, följ instruktionerna nedan:

jazzahead! co-exhibitor registration 2022:
1.       To register, click directly on co-exhibitor registration form.
2.       If you do not already have an account with jazzahead! you must register as a new user first. If you already have an account, you can login directly.
3.       The stand number of the umbrella stand Export Music Sweden is 5 A 23 and the contact is Jesper Thorsson.
4.       The discount code JA22RC6US can be entered in the last step just before payment. The price should be reduced to 135 € + 19% VAT.
5.       The terms of participation and cancellation for co-exhibitors can be found here.
6.       After your registration as a co-exhibitor you can find the participants portal here. 

RESESTÖD

Vi erbjuder resestöd för dig som åker som svensk delegat till jazzahead. Det är ett begränsat antal resestöd på 5000 kr per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Detta för att i pandemins efterdyningar lätta bördan för en del av de kostnader som uppstår med delegatpass, resor och logi i samband med ett lyckat nedslag med nya exportmöjligheter. 
Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman.

ANSÖK OM RESESTÖD >>

ExMS DIGITALA MAGASIN

Vi kommer ta fram en digital folder/magasin med information om de svenska företagare och artister/musiker som är på plats. Denna kommer finnas tillgänglig genom iPads i den svenska montern, men även genom att besökarna scannar en QR-kod med sin smartphone. Så här gör du för att vara med i vårt digitala magasin som i år ersätter den fysiska katalogen.
För att hamna som delegat i det digitala magasinet behöver du registrera dig i ExMS Business – Export Music Swedens egen portal/databas där vi samlar kommande event. I databasen behöver du bara registrera dig en gång, och loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord för att registrera dig till kommande events. 
När du är inne i ExMS Business skapar du din profil. Skriv informationen på engelska. Här kan du även ladda upp bilder. Informationen i din profil är den som kommer synas i magasinet.
När du är klar med din profil, går du in under KOMMANDE EVENTS och klickar dig in på JAZZAHEAD 2022 – INSAMLING KATALOG. Du kan även klicka på knappen nedan. Väl inne i det eventet scrollar du längst ner på sidan och trycker på Anmäl. Då placeras du i det digitala magasinet. Du kan sedan ändra din profil så mycket och ofta du vill före mässans start, och den uppdateras då automatiskt i magasinet. Mer information finns i eventet.

ANSLUT DIN PROFIL TILL KATALOG >>

MATCHMAKING SESSION

Fredag 29 april, 10:00 – 11.45
Hall 4.1, våning 2

Vi arrangerar återigen speedmeetings under jazzahead, där tio av de svenska delegaterna får träffa tio utländska, i korta möten på löpande band. Klicka på knappen för att ansöka om deltagande i ExMS Matchmaking.

ANSÖK OM MATCHMAKING >>

Vi har också tagit fram en exportguide om matchmaking och hur det går till.  Klicka på  bilden för att komma till guiden.

OBS! Du behöver vara inloggad i ExMS Business för att ansöka om matchmaking, resestöd och för att vara med i den digitala foldern. Läs mer om ExMS Buisiness här>>

SWEDEN AT JAZZAHEAD

Sveriges monterplats på mässan heter 5 A 23 och ligger i anslutning till de andra nordiska ländernas. Tillsammans med dem har vi en Nordic Area med bord och stolar där du kan boka in dina möten, eller bara sitta ned en stund.
Hos oss i svenska montern A 23, har vi två monterdiskar där ni är välkomna att placera ert material såsom flyers, albums, USB-stickor, visitkort och annat promotionmaterial. För att alla ska få plats ber vi er att inte ta med material som är större än ett A4. Rollups är ej tillåtet att sätta upp i mässhallen.
Montern är alltid bemannad av oss på ExMS och/ eller annan kunnig person.

EVENT PÅ PLATS

Torsdag 28 april

15:30 – 17:00 Get Together
Baren på Hotell Maritim
OSA HÄR >>
Eventet är endast för svenska delegater och meningen är att träffas och mingla innan alla försvinner iväg åt olika håll då mässan drar igång på riktigt på fredagen. ExMS bjuder på något att dricka. Get-togethern slutar 17:00 så alla hinner äta middag innan showcasen drar igång.

Fredag 29 April

10:00 – 11.45 Matchmaking Meet the Swedes
Business Lounge ovanför Hall 7
Ansök om deltagande HÄR >>
Beviljad anmälan krävs för deltagande.
12:00 – 13:00 Nordic At Noon
De nordiska exportkontoren bjuder in till mingel i Nordic Area. Varje land bjuder på nationell dryck och trevligheter. Sverige bjuder på prisbelönt gin från svenska Norrtelje Brenneri. Alla besökare på mässan är välkomna. Bjud gärna in kontakter du träffat under mässan.

Söndag 1 maj

10:30 – 14:00 Swedish Sunday Brunch
Vegasack utanför Bremen
Musikcentrum i samarbete med ExMs, Svensk Jazz, Musik i Syd and The Cultural Development Administration (VGR) bjuder in till en showcasebrunch där tre svenska akter kommer köra varsitt showcase. Buss avgår från Hotell Maritim 10:30 och när showcaset är slut vid 14:00 går samma buss direkt till Hamburgs Flygplats. Föranmälan och bekräftelse på denna krävs. OSA HÄR >>

INFORMATION MÄSSHALL

Trade Fair Hall 5
Hollerallee 101

28215 Bremen
Germany

Delegater måste hämta ut festivalpass vid incheckningsdisken i huvudentrén till mässhallen innan de tillåts inträde.

Öppettider mässhall:
Tors 28 april 2022 10:00 –  19:00
Fredag 29 april 2022 10:00 – 19:00
Sat 30 April 2022 10:00 – 19:00
Sun 1 May 2022 10:00 AM – 12:00 jazzahead! Farewell Breakfast in the Circus Tent / Trade Fair is closed.

FÖRBEREDELSE

För den senaste reseinformationen för svenska medborgare till Tyskland, rekommenderar vi att ni håller ett öga på svenska ambassadens sida Sweden Abroad. De uppdaterar löpande lägesbild och reseinformation. Du hittar Sweden Abroad här >>
Vi på ExMS har även exportguider om hur du maximerar ditt besök före, under och efter en mässa eller showcasefestival. Klicka på bilden för att komma till guiden.

EXMS KONTAKTUPPGIFTER

Nyheter

TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer