Skip to main content

ANSÖK OM DELTAGANDE HÄR >>

Sista ansökningsdag fredag 25 januari.
Ett antal nordiska kompositörer för filmmusik kommer att introduceras för Los Angeles under en handelsdelegation för nätverkstillfällen och professionell utveckling. Programmet organiseras för första gången i år mellan den 8-10 april, av NOMEX – samarbetet mellan de nordiska exportkontoren.
Delegater som blir uttagna får 50% finansieringsstöd av flyg och hotell. Programmet är kostnadsfritt. Detta projekt genomförs med stöd av Regeringskansliet.
Delegationsresan för kompositörer pågår samtidigt som fjärde omgången av vår mycket framgångsrika nordiska Trade Mission till Los Angeles, en handelsdelegation för musikbolag verksamma inom förlag, master rättigheter, management och synk med export till USA.
Tvådagarsprogrammet består av möten och samtal med lokalt verksamma branschkontakter relevanta för kompositörer, som till exempel agenter, managers, studios, music supervisors osv., samt kontors- och studiobesök.
Kompositörernas Trade Mission pågår under två dagar, 8-9 april, och kan sedan dag tre den 10 april, delta i den större handelsdelegationen som pågår samtidigt, under deras ‘synk-dag’, där innehållet i programmet riktar in sig på licensiering för musik i film, tv, reklam osv. plus möten med ytterligare music supervisors. Under onsdagen håller finska konsulatet i Los Angeles en mottagning för delegaterna, i nätverkssyfte.
Programmet produceras i samarbete med en lokal partner som är väl insatt och etablerad inom den lokala filmbranschen på plats i Los Angeles.

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer