Skip to main content

Nordic Music Biz’ Top 20 Under 30 2024 – öppet för nomineringar!

 

NOMINERA HÄR

 

För sjunde året i rad söker NOMEX de 20 talanger under 30 år som ligger i branschens framkant och sätter Norden på den internationella musikkartan! Dessa kommer presenteras och firas vid Nordic Music Biz’ Top 20 Under 30 på by:Larm i Oslo, den 12:e september 2024.

Vi öppnar nu för nomineringar av kandidater från den nordiska musikbranschen. Har du en kollega, anställd, affärskontakt eller känner du någon som har gjort avtryck inom branschen det senaste året? I så fall, skicka dina förslag senast onsdagen den 22:a maj!

För att vara behörig måste kandidaterna arbeta i ett musik- eller underhållningsföretag med bas i Norden eller i en kulturell organisation med nära kopplingar till musikbranschen. Kandidater som fyller 30 år under 2024 går bra att nominera.

En jury bestående av 15 nyckelaktörer inom musikbranschen från de fem nordiska länderna kommer att kolla in i och diskutera alla nominerade kandidater innan de väljer de slutgiltiga 20.

Vid bedömningen av de 20 bästa kommer juryn att väga in olika faktorer, inklusive men inte begränsat till: företagstillväxt, karriärutveckling, uppskattning bland kollegor, övergripande inverkan på branschen under 2023/2024, konstnärlig utveckling, innovation inom sitt område, intäkter från turnéer, biljettförsäljning och närvaro i sociala medier.

Läs mer om projektet samt tidigare vinnare här.

 

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer