Skip to main content
Foto: Dario Dumancic / Reeperbahn
Nu kan du som tänkt åka till by:Larm, Reeperbahn eller Womex söka resestöd från ExMS. Det är ett begränsat antal resestöd på 4000 kr (Reeperbahn och by:Larm) alternativt 5000 kr (Womex) per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Detta för att i pandemins efterdyningar lätta bördan för en del av de kostnader som uppstår med delegatpass, resor och logi i samband med ett lyckat nedslag med nya exportmöjligheter. Till Reeperbahn finns även ett antal rabattkoder. Mer info och ansökan finns på länkarna nedan.
Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman. Inte heller till de som har sina primära intäkter från region, kommun eller staten.
Detta resestöd är till för musiklivets och musikbranschens återhämtning efter pandemin och har gjorts möjligt i samarbete med bl a Kulturrådet.
För att söka om resestöd behöver du vara registrerad i ExMS Business.
Ni som anmält er till de senaste digitala handelsdelegationerna och webbinarierna har gjort det i ”ExMS Business” – vår nya databas där ni bara behöver registrera er en gång. Till nästa event ni vill anmäla er till loggar ni bara in med knapptryckning. Smidigt, va?
Företag, kreatörer och utövare som vill kommer framöver få möjlighet att fylla på med bild, logga och biografi etc och vara med i ett publikt branschregister. Detta genomförs i samarbete med Konstnärsnämnden.

Nyheter

RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer
NOMEX is strengthening its work within the Nordic Region with a new board and chair.
Läs mer
RABATTKOD TILL by:Larm
Läs mer