Skip to main content

RESESTÖD TILL WOMEX 2023

25-29 oktober 2023
A Coruña, Galicien (ES)

Boka ditt pass med rabatt här

observera att detta erbjudande är begränsat till ett visst antal.

Ansök om resestöd här

WOMEX, The World Music Expo, som i år håller till i A Coruña, Gacilien i Spanien, är en av världens största mötesplatser för folk- och världsmusik. Mässan innehåller konferens-, showecase- och filmprogram, och inte minst ett delegatregister från hela världen.

ExMS finns på plats med en svensk monter där alla svenska delegater kan samlas eller boka in möten vid våra mötesbord. Vi håller under eventets gång även en matchmaking session där svenska delegater får träffa internationell musikbransch i korta möten (detta främst för de som är med i vårat Fast Track program), vi kommer även hålla vårat och de nordiska ländernas gemensamma Nordic at Noon då extra fokus riktas åt Norden i mässhallen och en get together med alla svenska delegater.

Använd knappen ovan för att påbörja bokning av rabatterat delegatpass till WOMEX. Följ instruktionerna. Rabattkoden ska vara inlagd av sig själv, men om den inte dyker upp, skriv in den manuellt: StxADjpE6Q

Om du har varit på WOMEX tidigare får du efter registrering tillgång till ditt WOMEX- konto med samma inloggningsuppgifter som tidigare upplagor. När du är registrerad får du därmed tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater.

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer