Skip to main content

ExMS bjuder in till seminarium den 7:e februari, med tema K-POP!

 

ANMÄL DIG HÄR

 

Ett frukostseminarium där vi kommer få en ordentlig crash course i K-Pop.

Vi har bjudit in Dahee Christina Chung från Seoul, som tidigare jobbat som A&R på Cube Entertainment och idag är Business Developing Manager på Sparwk.

Christinas keynote följs av en intervju. Vi har bjudit in Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker som är en mycket efterfrågad låtskrivare inom K-pop. Moa har samarbetat med bl.a. BTS och Red Velvet.

Som moderator kommer vi ha journalisten, programledaren, författaren och publicisten Ika Johannesson.

Våra seminarier riktar sig i första hand åt Sveriges musikbransch och är alltid kostnadsfria.

 

7 februari
09:00 – 11:30
Pelarsalen, Nalen
David Bagares Gata 17

 

DAHEE CHRISTINA CHUNG 

Dahee har tidigare arbetat som A&R på CUBE Entertainment I Korea, en av de större skivbolagen och talangagenturerna inom K-Pop. Hon har arbetat med artister som (G)-IDLE, BTOB, PENTAGON och fler. 

Idag jobbar Dahee på SPARWK och har främst hand om den koreanska marknaden. SPARWK är en music tech startup där Dahee arbetar för att omdefiniera hur musikbranschen samarbetar genom att förnya och effektivisera arbetssättet i musikskapande.

MOA “CAZZI OPEIA” CARLEBECKER

Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker är en svensk artist, låtskrivare och vokalproducent som vid tidig ålder började skriva egen musik och skapade sig en karriär under artistnamnet Cazzi Opeia.

Under de senaste åren har Cazzi Opeia blivit en av de mest efterfrågade låtskrivarna inom K-pop och har samarbetat med superstjärnor som bl.a. BTS, Red Velvet, NCT 127, TWICE, Enhypen, TXT (Tomorrow X Together). 

Cazzi Opeia fick även ett stort genombrott som artist i Melodifestivalen 2022 med finalbidraget ”I Can’t Get Enough”.

IKA JOHANNESSON

Ika Johannesson är kulturjournalist sedan 25 år, med fokus på musik och alternativ populärkultur. Hon debuterade som författare 2011 med reportageboken Blod Eld Död, om den svenska döds- och black metal-historien, tillsammans med Jon Jefferson Klingberg.

Hon drev den prisbelönta intervjutidningen Sex och var med och startade reportagemagasinet Filter. Har sedan 2010 främst jobbat på SVT Kultur som frilansande programledare. Ika Skriver också reportage och porträtt för DI Weekend, Vi läser, med flera.

Nyheter

TRADE MISSION NEW YORK 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
ICELAND AIRWAVES 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
LYCKAD RESA TILL WOMEX 2023
Läs mer
Amsterdam Dance Event 2023 - Hur var det?
Läs mer
English Folk Expo 2023 - Svenskt showcase i Manchester!
Läs mer