Skip to main content

Trade Mission Mexico City flyttas fram pga risk för spridningen av COVID-19. Mer information följer!


I samarbete med exportkontoren i Norge, Finland, under NOMEX (Nordic Music Export Programme) planerar vi på Export Music Sweden för ytterligare en Trade Mission till ett av världens snabbast växande streamingmarknader – Mexico. Denna gång mellan den 5-8 maj.

Mexico är ett land i stark framväxt, med stor potential för internationell musik. Vi ger därför möjlighet för svenska bolag att bilda nätverk och kunskap om den växande musikmarknaden.
Delegater som blir uttagna for 50% finansieringsstöd av flyg och hotell. Programmet är kostnadsfritt.
För att kvalificera för stöd är det en förutsättning att du arbetar på professionell nivå med export av svensk musik och att ditt bolag/bolaget du arbetar för bedriver näringsverksamhet i och från Sverige.

ANSÖK OM ATT FÖLJA MED HÄR >>

Denna Trade Mission är en nordisk samproduktion med Music Norway och Music Finland. Vi jobbar med en lokal marknadskonsult på plats i Mexico City, samt tätt med de nordiska ambassaderna för att kvalitetssäkra programmet.
Här kan du se en kort film från vårt senaste besök i Mexico, med representanter från bland annat Versity Music (SE), Sony Music Sweden (SE), Cosmos Music (SE), Propeller Management (NO), Sony Music Norway (NO), Music Finland (FI) PME Records (FI), VILD Music (FI) och Ranka Kustannus Publishing (FI) besökte under det fyra dagar långa programmet bolag som bl.a. Ocesa, Aire Libre FM, YouTube Music, Seitrack, Festival Marvin, Ibero 90.9 FM och Panoram Studios.
Passa även på att inspireras av vårt fullsatta seminarium ‘Crash Course Mexico‘ där vi flög in två experter som fick lära oss om den Mexikanska musikmarknaden:

Frågor? Kontakta matilda@exportmusicsweden.org

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer