Skip to main content

Mellan den 9-16 november pågick två virtuella handelsdelegationen mot Los Angeles, med fokus på synk, med mycket lyckat resultat! En Sync Mission för bolagsrepresentanter, och en Composer Misson för kompositörer som skriver för film och TV.

Sync Mission

Ett tjugotal nordiska delegater deltog i programmet som utformats i samarbete med Guild of Music Supervisors och White Bear PR, och innehöll möten och pitch-sessions med bl.a. NBC Creative, Bank Robber Music, Global Sophisticate Music, Viacom/ MTV, Netflix, Indy Film m.fl.

Composers Mission

Två utvalda kompositörer per nordiskt land deltog ett speciellt utformat program med Meet-N-Greets, paneler, och pitch-sessions med feedback och coaching, med bland andra NetflixKraft Engel Management, Decca Publishing. Whiter Bear PR och medlemmar från Guild of Music Supervisors. Deltagande kompositörer från Sverige var Pär Frid och Lisa Montan.

Utanför de två programmen bjöds det på öppna webbinarier för vem som helst att delta i, på ämnena ‘Panel: Speaking American’, Visa info for the United States och Licensing in the United States.

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer