Skip to main content

WOMEX, The World Music Expo, är en av världens största mötesplatser för världs- och folkmusik. I vanliga fall är Womex en stor mässa med ett stort konferens- och showcaseprogram. Tyvärr har de rådande omständigheterna under Covid-19 tvingat Womex att ställa in mässan och de har istället skapat en digital variant av den fysiska mötesplatsen.
Vi på ExMS delar ut 10 pass till svenska delegater som önskar delta på årets digitala event. Ansök nu för chans till ett kostnadsfritt pass, till ett värde av 79 euro. Deadline för ansökan 16 oktober

ANSÖK HÄR >>


I en digital biljett till WOMEX 20 ingår

  • tillgång till alla WOMEX 20 online-event
  • ett års tillgång till virtualWOMEX, ett online community med regelbundna nätverkstillfällen och löpande information.
  • möjligheter till direktkommunikation med alla registrerade delegater och bolag.

samt tillgång till
WOMEX Conference
Interaktiva online-paneler, diskussioner, mentorskapsmöjligheter, nätverksträffar och presentationer med talare från hela världen.
WOMEX Showcases
Upptäck juryns utvalda showcaseartister genom virtuella showcase, och möt några av banden i personliga intervjuer med frågestund.
WOMEX Film Programme
Streama hela det officiella urvalet av 21 internationella filmer. Bläddra genom filmbiblioteket och lär känna filmskaparna direkt genom interaktiva intervjusessioner.
WOMEX Award Ceremony
The WOMEX Awards hyllar artister och yrkesverksamma från WOMEX community för sina bedrifter inom den globala musikscenen.
Budapest Ritmo
WOMEX lokala partner, som i år är det ungerska Hangvető, har i år satt ihop ett speciellt program med konferenser, presentationer, nätverksmöjligheter och showcase från regionen kring Budapest. Programmet streamas från sin plats i Ungern och går att se genom virtualWOMEX.

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer