Skip to main content

Reeperbahn Festival 2022

Nu kan du som tänkt åka till Reeperbahn söka resestöd från ExMS. Du kan också få tillgång till rabattkod till delegatpass samt ansöka om en plats i vår matchmaking session.

Resestödet är ett begränsat antal på 5000 kr per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Detta för att i pandemins efterdyningar lätta bördan för en del av de kostnader som uppstår med delegatpass, resor och logi i samband med ett lyckat nedslag med nya exportmöjligheter och har gjorts möjligt i samarbete med bl a Kulturrådet.

Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman. Inte heller till de som har sina primära intäkter från region, kommun eller staten.

För att söka om resestöd behöver du vara registrerad i ExMS Business. Ni som anmält er till de senaste digitala handelsdelegationerna och webbinarierna har gjort det i ”ExMS Business” – vår nya databas där ni bara behöver registrera er en gång. Till nästa event ni vill anmäla er till loggar ni bara in med knapptryckning. Smidigt, va?

Rabatterat delegatpass

I tillägg till resestödet erbjuder vi nu även en rabattkod på delegatpassen till Reeperbahn. För att nyttja erbjudandet, maila Matilda som delar vidare instruktioner. Med rabatterat pris reduceras kostnaden för delegatpass till € 215,- net (plus VAT and system fee) istället för originalpriset € 319,- net.

Ska du till Reeperbahn Festival och vill passa på att utöka ditt tyska kontaktnät?

Under Reeperbahn Festival i Hamburg planerar vi att i vanlig ordning anordna en Matchmaking Session där svensk musikbransch får chansen att möta tysk. Vi kommer med hjälp av Reeperbahn bjuda in intressanta personer från tysk bransch som matchar de svenska deltagarnas önskemål. Vi fokusera på samtliga delar av branschen, så som förlag, management, labels, bokningsagenturer och musikskapande. Tidigare år har vi haft representanter från till exempel Motor Entertainment, Universal Music och Budde Music på den internationella sidan, på plats.

Image copyright Jen Maler

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer