Skip to main content

ANSÖK TILL THE CLOUD SESSIONS NU!

28 november – 12 december

>ANSÖK HÄR<
Deadline 20 november 2022.

The Cloud Sessions är tillbaka!

The Cloud Sessions erbjuder 20 artister, producenter och låtskrivare från Sverige och USA att mötas virtuellt för att skapa musik och knyta nya kontakter under två veckors virtuella sessions. Efter tre framgångsrika upplagor är det dags igen den 28 november-12 december

Genom åren har projektet svetsat samman sessions mellan artister med över 100 miljoner streams och artister som ännu inte har debuterat. Projektet har lett till flera skiv- och förlagsavtal samt internationella placements för nya producenter som har fått möjligheten att jobba med platinasäljande producenter.

The Cloud Sessions arrangeras av Today Is Vintage i samarbete med Export Music Sweden & Sveriges ambassad i USA och startades under pandemin för att främja kulturutbyten mellan svenska och amerikanska musiker. Musik har inga gränser och detta bevisar The Cloud Sessions med varje upplaga.

The Cloud Sessions modereras av Rebin ‘Rebstar’ Shah och Fame Bajo på Today Is Vintage och är öppet för alla genrer och talanger, nya och etablerade.

Nyheter

TRADE MISSION NEW YORK 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
ICELAND AIRWAVES 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
LYCKAD RESA TILL WOMEX 2023
Läs mer
Amsterdam Dance Event 2023 - Hur var det?
Läs mer
English Folk Expo 2023 - Svenskt showcase i Manchester!
Läs mer