Skip to main content
By:Larm är en av Nordens viktigaste mötesplatser för musikbranschen. 2019 är det den 22:a upplagan av festivalen som tar plats i Oslo varje år. Under festivalens tre dagar spelar över 200 band och artister och du kan ta del av över 70 programpunkter på konferensen.
Under by:Larm presenteras för andra året i rad listan över Nordic Music Biz’ 20 under 30 – En lista med 20 unga nyckelpersoner under 30 år från Norden som är med och formar vår bransch.
Nordic Music Biz 20 under 30 är ett initiativ från NOMEX, det gemensamma programmet för de nordiska exportkontoren; Export Music Sweden, Iceland Music Export, Music Export Denmark, Music Finland och Music Norway. Läs mer om listan här:

Nordic Music Biz’ 20 under 30 – öppet för nomineringar!


Den 31 januari höjs priset, så se till att köpa biljett innan dess! Är ni fem eller fler personer från samma företag som åker får ni dessutom grupprabatt.

Årets tema på konferensen är “Are We The Robots?”. Vad händer med musiken i en tid som ständigt blir mer dominerad av sociala medier, algoritmer, data och viral marknadsföring? Musik konsumeras genom streaming via våra skärmar och mobiltelefoner och konkurrensen om intäkter och lyssnarnas uppmärksamhet hårdnar allt mer. På by:Larm 2019 ser vi närmare på den här radikala utvecklingen från olika perspektiv i vår innehållsrika mix av Q&A:s, panelsamtal, seminarier och workshops.

Vi ses på by:Larm i Oslo den 28 feb – 2 mars!

Nyheter

THE CLOUD SESSIONS #004 ÄR IGÅNG!
Läs mer
ANSÖK TILL THE CLOUD SESSIONS NU!
Läs mer
ANSÖK TILL ENGLISH FOLK EXPO
Läs mer
Trade Mission New York
Läs mer
Nordic Folk Alliance 2023
Läs mer