Skip to main content

Pan-African Reeperbahn Festival International Edition

31 maj – 3 juni
Deadline 30/4
Reeperbahns Pan-Africa event som de gör i samarbete med Music In Africa Foundation, kommer att äga rum den 31 maj – 3 juni. Målet med projektet syftar till att koppla ihop delegater med musikmarknader i olika afrikanska länder.
Programmet erbjuder värdefulla kontakter och spännande insikter om den afrikanska musiken och de kreativa branschernas inre. I detta digitala fyra-dagars-program får de sökande delta i nätverksevenemang, paneler, keynotes, digitala bolagsbesök hos viktiga afrikanska musikbolag, kurerade one-on-one möten (matchmaking sessions) med viktiga aktörer i Afrikas musikindustri, ett hybrid-showcase med europeeiska och afrikanska artister och ett låtskrivarläger.
Till det här projektet söker Reeperbahn efter dig som jobbar på musikbolag, förlag och/eller bokning. Klicka här för att läsa mer och ansöka >>
I samband med årets Reeperbahn Festival International – Nashville, som pågår mellan den 10-12 maj 2021, kommer ett digitalt låtskrivarläger mellan USA och Europa äga rum samtidigt. Mot bakgrund av de senaste studierna om överrepresentation av manliga artister, kompositörer och producenter bland de senaste årens topphits riktar sig årets läger uteslutande till kvinnliga, trans- och icke-binära artister och låtskrivare.
Med lägret vill man samla internationella artister, kompositörer och producenter att arbeta tillsammans. Likt förra årets läger är erfarenhetsutbytet mellan deltagarna från USA och Europa en viktig aspekt under sessionerna. Ansökan är öppen för europeiska och amerikanska artister, samt kompositörer och producenter. Tidigare erfarenhet av onlinecamps är meriterat. Lägret kommer att äga rum den 10 och 11 maj under eftermiddag/kväll.
Artister och producenter eller deras kontaktperson/-er är välkomna att skicka in en ansökan om deltagande. Klicka här för att läsa mer och ansöka >>

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer