Skip to main content

ExMS FAST TRACK – TACK!

I början av 2023 öppnade vi ansökan för programmet ExMS Fast Track!
Programmet har pågått under detta år och det har varit en fantastisk resa både för oss och alla deltagare.

Ett unikt program där deltagare fått ett snabbspår till expertkunskap och nätverk till olika former av musikexport. Detta för att snabba på återstarten och tillväxten av kompetenta företagare, utövare och anställda i sektorn.

Vi har skräddarsytt och tidsbestämt individuella program och producerat nedslag som handelsdelegationer till USA, Latinamerika, Asien och Europa, mässor, festivaler, konferenser och showcasefestivaler som WOMEX, Jazzahead, Reeperbahn, Summer Breeze, Iceland Airwaves m fl.

Deltagare har blivit erbjuda förtur till matchmaking-sessions, rundabordssamtal och keynotes med de mest relevanta nyckelpersonerna på olika internationella marknader. 

Vi har haft drygt 40 deltagare i Fast Track, alla från olika delar av den svenska musikbranschen och gjort nedslag på 19 olika destinationer.

Med detta program har vi kunna se en direkt påverkan på affärsutveckling, musikexport, nätverk och inhämtning av kunskap. Vi är otroligt glada över att vi har kunna bidra med det!

FAST TRACK MINGEL

För att avsluta detta program så arrangerade vi ett event med mingel och panelsamtal på Immersive musics studio.

Vi bjöd in Marie Dimberg från Monza Music Entertainment, Oscar Ekman från Year0001 och Per Kviman från Versity Music till en panel som modererades av Jan Gradvall för att prata om deras karriärer och deras erfarenheter av att slå igenom internationellt med artister.  

Det blev en riktigt lyckad och inspirerande kväll! 

Detta projekt har kunnat genomföras med stöd av Kulturrådet.

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer