Skip to main content

Ansök om deltagande nu!

Start 1 september

ANSÖK NU >>

Deadline 29 juli

Global Music Match är ett globalt nätverk, till för att promota exportklara folk- roots- och världsmusikartister i nya territorier. Målet är att sammanföra artister inom folk-, roots- och världsmusik, stärka det globala nätverket, ge större synlighet i sociala medier, skapa nya bekantskaper, samt generera musikaliska samarbeten. Förhoppningen är att utbytet även leder till framtida turnémöjligheter för de deltagande.

Rekommenderas för akter som börjar utforska och omfamna en internationell karriär, deltagarna kommer att utveckla sina färdigheter i sociala medier, lära sig om nya marknader och interagera med nya publiker, skapa nytt och engagerande innehåll och ha möjlighet att arbeta tillsammans för att skapa musikaliska samarbeten på global skala – allt utan de kostnader som är förknippade med internationella resor.

Ansökningar är nu öppna för artister som är intresserade av att delta i nästa upplaga av Global Music Match. Du har fram till fredagen den 29 juli på dig att ansöka till det 14 veckor långa programmet som startar torsdagen den 1 september.

 

Nyheter
SXSW gästar Sydney, Australien 2023!
Läs mer
ExMS på World Cultural Industry Forum i Sydkorea
Läs mer
Det senaste inom musikexport, i ExMS spaning #5!
Läs mer
Nu kan du ansöka om showcase på SXSW 2023
Läs mer
Trade Mission till Berlin & Reeperbahn (DE)
Läs mer