Skip to main content

Succén fortsätter! ExMS Trade Mission under Hokuo Music Fest i Tokyo arrangeras för sjätte gången.

Under tre dagar i november arrangeras i samarbete med Music Finland, Music Export Denmark, Music Norway och Iceland Music Export Hokou Music Fest i Tokyo, Japan. Hokou betyder Norden på japanska. Detta arrangeras under Nomex som är ett program som ägs av de nordiska exportkontoren.
De flesta aktiviteterna sker i Shibuya i Tokyo. Trade Day där vi bjuder in 70 representanter från japansk musikindustri, Seminar Day med intressanta keynotes från den japanska branschen om sync, låtskriveri, live mm, låtskrivarläger – Ana Diaz, David Myhr och John Alexis är exempel på svenska representanter i det nordisk/japanska låtskrivarlägret från tidigare år. Vi arrangerar också ett hårdrockshowcase i samarbete med Creativeman där Lancer, Elaine och Smash Into Pieces tidigare representerat Sverige.
Sverige och Japan firar 150 år av bilaterala kontakter och årets mottagning för japansk bransch blir på den svenska ambassaden. Vi kommer också hinna med några företagsbesök.
Från och med idag är det möjligt att ansöka om att åka med och då få ett resestöd på 50% av rese- och boendekostnaderna genom vårt samarbete med Regeringskansliet. Samarbetet går ut på att stimulera affärsutveckling på internationella platser. Tidigare år har vi haft representanter från Despotz, Cosmos Music, Warner, Sony, Sound Pollution, Gain m fl med oss.
ExMS gör dessutom ett nedslag i Seoul, Sydkorea i direkt anslutning till Hokou. Läs mer om det här>>
Vill du följa med till Japan? Nu tar vi emot anmälningar via det här formuläret >>

Nyheter

TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer