Skip to main content

Nu är det dags att planera din resa till den internationella jazzbranschmässan i Bremen den 21-24 april 2016. Få rabatt på delegatpasset genom oss!

På Jazzahead samlas större delen av den internationella jazzbranschen varje år – festivaler, större klubbar, agenter, producenter, organisationer, skivbolag, media och musikgrupper – alla med internationella samarbeten och en större export i sikte.

Export Music Sweden kommer att vara på plats med en svensk monter på mässan (nr 6E11). Vi har också ordnat rabatt för alla svenskar som tänker anmäla sig som co-exhibitor i den svenska montern. Förra året deltog ett tjugotal så kallade co-exhibitors, svenska musikgrupper, producenter, arrangörer, skivbolag etc. på mässan. Vi kommer även att bjuda på en välkomstdrink under första dagen tillsammans med de nordiska exportkontoren. 

Vad innebär det att vara co-exhibitor istället för att köpa en vanlig, billigare besöksbiljett?

– Du får tillträde till mässans intranät, där du har en egen infosida för din verksamhet, så att du blir synlig för andra mässdelegater.  Här kan du också hålla koll på vilka som är på mässan och kommunicera och boka möten direkt med delegaterna.

– Du får dina kontaktuppgifter och bild publicerade i en gemensam folder för den svenska delegationen.

– Du har möjlighet att ha med 2 musikspår och en pdf med info om din verksamhet på en gemensam ljudbärare (antagligen en USB-sticka) som samlar den svenska representationen.

Maila till sofia@exportmusicsweden.org för att ta del av rabattkoden. Du registrerar sedan dig själv på www.jazzahead.de 

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer