Skip to main content

The World Music Expo närmar sig med stormsteg!

Vi på ExMS är mitt uppe i planeringen av vår monter på mässan. Vi kommer att satsa på en mysig skogskänsla, bjuda på kexchoklad och svara på frågor kring mässan. I vår Sweden-folder som vi har med oss kan man se och läsa om alla svenska delegater på plats. Du hittar vår svenska monter med nummer 2.08 i anslutning till våra nordiska kollegor.
Swedish Get Together Party den 21 okt kl. 18.30!
På WOMEX första dag bjuder Export Music Sweden in till ett mingel på hotell Mercure Korona för att träffa och lära känna alla de svenska delegaterna på plats. OSA till sofia@exportmusicsweden.org
Nordic At Noon den 23 okt kl 12.00-13.00!
På fredagen kan man mingla i de nordiska montrarna som bjuder på dryck och snacks från de nordiska länderna. Bra tips till nyfunna kollegor från sydligare breddgrader som inte har smakat på nordens delikatesser. Våra kompisar på Box Distillery i Ådalen har skickat med oss smakprov på deras fantastiska svenska maltwhisky som vi tänker bjuda på! Se till att vara där eller var en fyrkant. Givetvis har vi även svenska alkoholfria alternativ.
Så, vad är WOMEX?
WOMEX står för The World Music Expo och är ett fem dagar långt event som visar upp världens musik genom showcase, konferens, mässa och mer. Listan på alla delegater är så lång att det skulle ta dig en hel dag att läsa den, med andra ord kommer det finnas många likasinnade musikälskare på plats. Hela 2400 personer och 1470 företag från över 90 länder kommer att florera på mässan för att diskutera, nätverka och njuta av musiken. Under mässans sista dag kommer en jury att dela ut Professional Excellence, Life Achievement Artist och Label Awards.
Vi ses på WOMEX’15 den 21-25 oktober!
 

Till womex.com>

Med tanke på den rådande situationen i Europa just nu, ta gärna en stund och läs igenom pressmeddelandet ” INTERNATIONAL PRESS STATEMENT * WOMEX Against Xenophobia and Pro Diversity”>

Nyheter

GET READY: Musikkonferenser 
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL JAZZAHEAD! 2024!
Läs mer
ExMS PÅ PLATS I SAN FRANSISCO FÖR INVIGNING AV NYA SVENSKA GENERALKONSULATET!
Läs mer
TRADE MISSION TILL NASHVILLE & MUSIC BIZ 2024
Läs mer
RABATTKOD TILL JAZZAHEAD! 2024
Läs mer