Skip to main content

Nordic Folk Alliance

20-22 april
Göteborg

Nordic Folk Alliance är det nordiska syskonet till Folk Alliance International – världens största mötesplats för folkmusik. Festivalen närmar sig med stormsteg och 20 artister från de nordiska länderna är spikade i årets lineup på Nordens största mötesplats för folk- och rootsmusik.

HEMSIDA >>

Nordic Folk Alliance är härmed Nordens största sammankomst av musikbransch verksam inom genren, med syfte att skapa synlighet och nätverkstillfällen för Nordiska artister och musiker. Programmet består av en showcase- och en konferensdel. NFA fokuserar på Nordiska akter men välkomnar besökare från hela världen.
Nordic Folk Alliance arrangeras av NOMEX, samarbetet mellan de fem nordiska exportkontoren (Export Music Sweden, Music Iceland, Music Norway, Music Finland och Tempi i Danmark), och Västra Götalandsregionen. Evenemanget kommer att resa runt i de nordiska länderna för en ny plats varje år. Årets evenemang kommer att äga rum i Göteborg mellan den 20-22 april.

Spana in årets line-up, konfereansprogram och köp ditt delegatpass nu!
Uppträdande artister med bas i Sverige är Lena Jonsson Trio, Symbio, Northern Resonance och Ebo Krdum.
Supporters för årets event är Studieförbundet Bilda, RFoD, Musikcentrum Väst, Folkmusikens Hus, Folk You, Göteborg & Co, Folk Alliance International, Nordisk Kulturfond och Svenska Ambassaden i Washington DC.

___________

www.nordicfolkalliance.com
www.facebook.com/nordicfolkalliance
#nordicfolkalliance

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer