Skip to main content

NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN

Trade Mission Mumbai, Indien 4 – 8 augusti

ANSÖK HÄR

Export Music Sweden arrangerar sin första handelsdelegation till Mumbai, Indien! Resan kombineras med konferensen All About Music på Grand Hyatt Mumbai.

Vi sätter just nu handelsdelegationens innehåll med våra konsulter på plats. Vi kommer träffa lokala företag och viktiga nyckelpersoner på marknaden de två första dagarna och medverka på All About the Music-konferensen de sista. Vi kommer även i samarbete med konferensen arrangera en Business Mixer med inbjuden indisk bransch.

Resan vänder sig främst till aktörer i Sverige som är beredda att ta sin repertoar in på den in på den indiska marknaden. Streaming är fokusområde, det finns många tecken på att Indien kan bli världens största musikstreamingområde i volym redan i år.

Du bör landa lördagen den 3/8 för att kunna ta del av hela programmet.

Programmet och pass till konferensen står ExMS för. Det kommer även finnas ett resestöd att söka. Exakt summa meddelas inom kort efter ansökan. Det kommer med största sannolikhet också finnas rabatt på konferenshotellet Grand Hyatt Mumbai. Handelsdelegationen arrangeras och projektleds av Export Music Sweden, men det kommer även vara delegater från Norge och Danmark med i vårt nordiska samarbete. 

Om du blir uttagen accepterar du Export Music Swedens uppförandekod som du hittar här.

Sista ansökningsdag 31:a maj.

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer