Skip to main content

Idag är det viktigare än någonsin att finnas och synas online, oavsett vilken genre du jobbar med. Sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter förändras snabbt med nya uppdateringar, regler och knep. Något som fungerade bra för en månad sedan kanske inte alls är lika effektivt idag. Vi ger dig den senaste versionen på hur du marknadsför dig eller din artist digitalt, bygger upp en stabil fanbase och syns på rätt platser online.
Till vår hjälp har vi bjudit in Nikoo Sadr – Director of Marketing and Sales i Norden, på det globala musik- och filmdistributionsföretaget The Orchard. Hon flyttade över från Londonkontoret för att starta en svensk förlängning av företaget år 2017, och jobbar nu direkt med independent labels och artister för att skapa och genomföra kreativa och plattformöverskridande digitala marknadsförings- och försäljningskampanjer. Hon ser också över hur data och statistik kan hjälpa till att driva fans och musikförsäljning över de olika plattformarna, med ett fokus på den nordiska marknaden.
Sadr har tidigare arbetat som Head of Digital Marketing Training för Music Ally där hon arbetat med ledande företag som Universal Music, Sony Music och BPI. Hon har också föreläst och talat på internationella konferenser som By:larm, SXSW och Midem. Sadr är också en del av teamet som håller i scenen ‘The Rumshack’ varje år på Glastonbury Festival – där hon har arbetar med scen management och artistförbindelser.
 
För att fler ska kunna ta del av det här seminariet kommer vi precis som förra året att göra en mini-turné runt om i landet. I år besöker vi Stockholm, Malmö och Umeå.
Seminariet hålls på engelska och inleds med en presentation av Musikverket (Sthlm & Malmö).
Stockholm – 11 december
Adress: Nalen, Stora Salen, Regeringsgatan 74
Tid: 09.00–11.30
Malmö – 12 december
Adress: Moriskan, Norra Parkgatan 2
Tid: 14.00–17.00
Umeå – 14 december
Adress: P5 Väven, Storgatan 46A
Tid: 14.00–17.00
Export Music Swedens seminarium är alltid kostnadsfria och riktar sig till musikbranschen.
ANMÄL DIG HÄR>>

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer