Skip to main content

För tredje året i rad kommer nu vår uppskattade seminarieturné tillbaka. Vi fördjupar oss inom digital marknadsföring och lär oss mer om hur vi navigerar oss i den digitala djungeln.

Idag är det viktigare än någonsin att finnas och synas online, oavsett vilken genre du jobbar med. Sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter förändras snabbt med nya uppdateringar, regler och knep. Något som fungerade bra för en månad sedan kanske inte alls är lika effektivt idag. Vi ger dig den senaste versionen på hur du marknadsför dig eller din artist digitalt, bygger upp en stabil fan base och syns på rätt platser online.

För att fler ska kunna ta del av det här seminariet kommer vi precis som förra året att göra en mini-turné runt om i landet. I år besöker vi Stockholm, Malmö och Umeå.

Seminariet hålls på engelska.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till vår hjälp har vi bjudit in Nikoo Sadr, Interactive Marketing Manager på det globala musik- och filmdistributionsföretaget The Orchard. I hennes roll arbetar hon direkt med independent labels och artister för att skapa och genomföra kreativa och plattformöverskridande digitala marknadsförings- och försäljningskampanjer. Hon ser också över hur data och statistik kan hjälpa till att driva fans och musikförsäljning över de olika plattformarna. I oktober i år fortsatte hon att expandera sin roll och arbetar numera från Stockholm med ett fokus på den nordiska marknaden. 

Sadr har tidigare arbetat som Head of Digital Marketing Training för Music Ally där hon arbetat med ledande företag som Universal Music, Sony Music och BPI. Hon har också föreläst och talat på internationella konferenser som By:larm, SXSW och Midem. Sadr är också en del av teamet som håller i scenen ‘The Rumshack’ varje år på Glastonbury Festival – där hon har arbetar med scen management och artistförbindelser.

Stockholm – 13 december
Adress: Nalen, Stora Salen, Regeringsgatan 74
Tid: 09.30–12.30 

Malmö – 14 december
Adress: Moriskan, Norra Parkgatan 2
Tid: 09.30–12.30 

Umeå – 15 december
Adress: Väven, Storgatan 46A
Tid: 09.30–12.30 

Program:
09.30–09.45 Frukost serveras
09.45–10.15 Start med presentation av Export Music Sweden, Musikverket och Kulturrådet
10.15 Digital Marketing
11.15 Paus
11.30 Digital Advertising
12.30 Slut

Anmäl dig till seminariet här! 

Export Music Swedens seminarium är alltid kostnadsfria och riktar sig till musikbranschen. 

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer