Skip to main content

Export Music Sweden arrangerar nätverksmöjlighet på SxSW!

SXSW 2020 är inställt. Läs mer >>


Vi på Export Music Sweden planerar just nu för en matchmaking session under South by South West i Austin. Efter lyckade resultat med denna typ av event där svensk bransch knyts samman med utvald amerikansk bransch satsar vi på detta även i år. Under en så gigantisk konferens och festival har vi märkt att störst skillnad kan göras i event som dessa.

I ett samarbete med SAS arrangerar Export Music Sweden även i år en matchmaking session. Denna sker i SAS House of Scandinavia (Waller Creek Boathouse, centralt i Austin) den 12/3 kl 11.30 – 13.30. En nätverkslunch avslutar eventet. Vi samarbetar även med den amerikanska byrån Merauder i detta projekt.

Datum:
12/3

Tid: 11.30 – 13.30
Plats: SAS House of Scandinavia (Waller Creek Boathouse, 74 Trinity Street)

Ansök om deltagande här>> 

SXSW 2020 är inställt. Läs mer >>

Vi tar med 15 svenskar brett från musikbranschen som under korta möten träffar representater för amerikansk musikindustri. På detta event har vi tidigare bjudit in och haft amerikanska delegater från bolag som YouTube, Sire Records, Pledge Music, Island Records, Consequence Media, The Orchard, Big Indie,  Caroline, Universal Music och Sony Music på plats.

Ska du dit och vill vara med? Anmäl ditt intresse redan nu.

Nyheter

TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer