Skip to main content

För andra året i rad genomförde ExMS en delegationsresa till den viktiga exportmarknaden Tyskland. I samarbete med Tillväxtverket fick fyra utvalda delegater möjlighet att möta relevant musikbransch i både Berlin och Hamburg för att knyta kontakter och lära sig mer om denna marknad.
Med ett intensivt program, som skapades både utifrån delegaternas önskemål och med avsikt att ge en bred bild av marknaden, besöktes bland annat följande företag i Berlin; Motor Entertainment, Universal Music, Tracks & Fields och Budde Music.
I och med Reeperbahn Festival fortsatte sedan resan till Hamburg där vi besökte denna konferens- och musikfestival. På plats träffade vi även både Indigo, Sony Music och Warner Music m.fl.
De fyra delegaterna kom från följande bolag; RMV Publishing, Albot & Albot, Adrian Recording och Rec Sthlm.
Utöver detta arrangerades även en Matchmaking Session tillsammans med tysk bransch där 10 svenska bolag under 10-minuters-möten fick representera sitt företag och knyta kotakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ExMS har återkommande delegationsresor till viktiga exportmarknader. Håll utkik på vår hemsida för de senaste nyheterna eller anmäl dig här till vårt nyhetsbrev för att inte missa info om dessa delegationsresor. 

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer