Skip to main content

Tillsammans med Nordic Music Export (NOMEX) anordnar vi en nordisk handelsdelegation, Trade Mission, till Los Angeles i Kalifornien.

Ett antal relevanta delegater från varje nordiskt land kommer att ingå i delegationen och möta lika relevant amerikansk musikbransch för att knyta nya kontakter och lära sig mer om export till USA och denna hot spot för vår industri.

I fjol genomförde vi ett liknande upplägg som föll mycket väl ut. Vi besökte företag och fick presentationer från branschpersonligheter från bolag som Kobalt, Universal, Island Records, Atlantic, PlayNetwork, Capitol, Starbucks Content Manager, NBCUniversal, Peer Music, KEXP, Subpop, William Morris Agency m fl. Vi genomförde även ett lyckat network event med amerikansk bransch på det finska residenset. Feedback i vår uppföljande undersökning med delegaterna som var med på resan och faktumet att L.A. alltid är relevant innebär att vi nu upprepar fjolårets nedslag på västkusten.

Vi har personer på plats som hjälper oss med att sätta ihop ett spektakulärt schema och vi är säkra på att det andra året blir minst lika intressant som 2016.

Delegater som blir uttagna får 50% finansieringsstöd av flyg och hotell. Programmet är kostnadsfritt. Detta projekt genomförs med stöd av Tillväxtverket.

Nyheter

TRADE MISSION NEW YORK 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
ICELAND AIRWAVES 2023 - HUR VAR DET?
Läs mer
LYCKAD RESA TILL WOMEX 2023
Läs mer
Amsterdam Dance Event 2023 - Hur var det?
Läs mer
English Folk Expo 2023 - Svenskt showcase i Manchester!
Läs mer