Skip to main content

TRADE MISSION TOKYO – HUR VAR DET?

Mellan den 4e -7e december var ExMS på plats i Tokyo, Japan!
Vi projektledde en nordisk trade mission med 13 delegater från Sverige, Norge och Danmark.

3 dagar av företagsbesök, paneler, networking och uppleva Tokyo.

Vi började resan med att ha en kick-off middag med våra delegater och vår samarbetspartner och konsult Haji Taniguchi.

Samtidigt som vi var på plats i Tokyo pågick ett låtskrivarläger med nordiska och japanska låtskrivare som ExMS arrangerade tillsammans med Sony Music Publishing. Vi startade handelsdelegationen med att besöka detta camp på Freedom Studio Infinity!

Under dessa 3 dagar besökte vi företag som Spotify och TikTok samt ett besök på den 8 våningar höga skivbutiken Tower Records i Shibuya.
Vi bjöd in ett antal aktörer från den Japanska musikbranschen att ha kortare presentationer för delegationen om den japanska marknaden och deras företag. Vi träffade Kotaro Saito (låtskrivare och producent) som pratade om hur man hanterar reklamagenturer i Japan, Nozomi Daikuhara från Ekko Music Rights, Lauren Kocher från Vegas PR group, Yoko Noaki från Music Plant och Onto Shiroh Kawaguchi från Cretaivemen Production.

Delegationen blev även inbjuden till det svenska residenset av ambassadör Pereric Högberg där vi blev bjudna på lunch och nätverkade med japansk bransch.

Vi avslutade denna resa med en middag för alla delegater och deltagarna på låtksrivarlägret tillsammans med Sony Music Publishing Japan.

En mycket lyckad nordisk trade mission!

Nyheter

GET READY: Musikkonferenser 
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL JAZZAHEAD! 2024!
Läs mer
ExMS PÅ PLATS I SAN FRANSISCO FÖR INVIGNING AV NYA SVENSKA GENERALKONSULATET!
Läs mer
TRADE MISSION TILL NASHVILLE & MUSIC BIZ 2024
Läs mer
RABATTKOD TILL JAZZAHEAD! 2024
Läs mer