Skip to main content

Export Music Sweden har nu möjlighet att erbjuda ett antal delegater 50 % resestöd för resa och hotell till de båda överlappande plattformarna M for Montreal (musikbransch) och Mundial (världsmusik) i Montreal 14–18 november! De båda mässorna har varsin inriktning, vilket gör att det är företagare och anställda som är aktuella för M for Montreal, och aktörer inom det fria musiklivet till Mundial.
Delegaterna kommer att få ta del av ett matchmakingprogram på plats i samarbete med konferenserna, och vi kommer även genomföra ett svenskt nätverksevent med nordamerikanska aktörer. Se mer info om mässorna nedan, och ansök genom att fylla i vårt formulär. Du ansöker med samma formulär till båda mässorna men anger samtidigt vilken av dem som är mest aktuell för just dig.
Schema och detaljer kommer allt eftersom.
 

Mundial

Mundial är en internationell musikmässa med tydligt fokus på världsmusik. Mundial arrangeras i år för sjunde gången, och riktar sig till alla verksamma inom genren. Vår delegation kommer att bestå av aktörer inom det fria musiklivet, och är en utmärkt plats för att nätverka, knyta kontakter och hitta Nordamerikanska samarbetspartners.
Vad: Musikmässa med fokus på världsmusik
När: 14–17 november
Var: Montreal, Kanada
Hur: Få 50 % resestöd tillsammans med ExMS!
Mer info: http://mundialmontreal.com

M for Montreal

M for Montreal är en internationell musikmässa som arrangerats i Montreal varje år sedan 2006. Här kan du hitta det senaste och hetaste inom en rad olika genrer samtidigt som du nätverkar med några av den Nordamerikanska musikbranschens absoluta toppnamn. Festivalen huserar ungefär 100 lokala och internationella konserter på 15 platser i centrala Montreal. Vår delegation kommer att bestå av företagare och anställda, och är ett perfekt sätt att hitta rätt samarbetspartners på andra sidan atlanten.
Vad: Musikmässa med fokus på populärmusik
När: 15–18 november
Var: Montreal, Kanada
Hur: Få 50 % resestöd tillsammans med ExMS!
Mer info: http://www.mformontreal.com

Sista ansökningsdag är 13 september.

Ansökningsformuläret hittar du >>>här<<<

 
Har du frågor – kontakta Filip på filip@exportmusicsweden.org

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer