Skip to main content
Hur fungerar olika typer av avtal? Är det stora skillnader mellan olika länder och vad ska en se upp med? Vad gäller vid andra intäktskällor som t.ex. YouTube?

Välkommen till vårt kostnadsfria seminarium den 13 april där vi bland annat bringar klarhet i dessa frågor. Ett seminarium om vad som är bra att tänka på i skiv-, förlags-, management- och licensavtal med fokus på export, främst för USA och England.

Till vår hjälp har vi Helene Hillerström Miksche och Helena Ehinger från COM advokatbyrå.

Datum:
Fredag den 13 april

Tider:
09.00-09.30 Frukost
09.30-11.00 Seminarium
11.00-11.30 Frågor från publiken

Plats:
Nalen, Stockholm

 
Update: Hela seminariet går nu att se i efterhand här -> Seminarier.
 

Helene Hillerström Miksche

Helene har en bakgrund från advokatbyrån Bird & Bird. Hon har dessutom en längre bakgrund som bolags- och chefsjurist på TV4 under 13 år innan hon blev advokat.

Helene arbetar med affärsjuridisk och regulatorisk rådgivning samt tvister, framför allt inom upphovsrätt, integritetsskydd, yttrandefrihetsrelaterade frågor såsom ärekränkning och andra ansvarsfrågor, varumärkesrätt och marknadsrätt samt den offentligrättsliga regleringen av bl a radio och tv.

 
 

Helena Ehinger

Helena har stor erfarenhet av att skriva och förhandla avtal inom produktion och distribution av film och TV, samt artist-, producent- och agentavtal etc inom musik och liveproduktion. Hon har stor vana av att jobba mot utländska rättighetsägare, distributörer och licenstagare.

Helena tillhandahåller affärsjuridisk rådgivning inom främst media och underhållning. Hon har 15 års erfarenhet som bolagsjurist på Sony Music Entertainment, Universal Music, Nordisk Film och kommer senast från en roll som Head of Legal på Nordisk Film TV-produktion.

 
 

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer