Skip to main content

En av de störta mässorna med fokus på folk- och världsmusik gick av stapeln 25–29 oktober. Womex (World Music Expo) arrangerades detta år i Katowice (Polen) och hela ExMS var nere på plats för att förmedla vad Sverige har att erbjuda inom genren.
Totalt var över 60 svenska delegater på plats och vi på ExMS hade i vanlig ordning en monter där alla delegaterna välkomnades till att boka möten med internationella kontakter.
Förutom vår monter arrangerade vi även ett svenskt Get together under första kvällen för svenska delegater att lära känna varandra och knyta kontakt. På fredagsmorgonen bjöd vi in till Match Making, ett uppskattat event där svenska delegater sätts samman med internationella delegater under 10-minuters möten. Ett effektivt sätt att inleda en första kontakt som vi märkt bland de svenska delegater uppskattas mycket. Efter Match Makingen var det även traditionsenligt dags att tillsammans med de övriga nordiska exportkontoren bjuda in till Nordic at Noon. Ett mingel under mässan med många internationella delegater på plats.

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer