Skip to main content

WOMEX

19-23 oktober 2022
Lissabon (PT)

observera att detta erbjudande är tidsbegränsat.

WOMEX, The World Music Expo, som i år håller till i Lissabon, Portugal, är en av världens största mötesplatser för folk- och världsmusik. Mässan innehåller konferens-, showecase- och filmprogram, och inte minst ett delegatregister från hela världen.

ExMS finns på plats med en svensk monter där alla svenska delegater kan samlas eller boka in möten vid våra mötesbord. Vi håller under eventets gång även en matchmaking session där svenska delegater får träffa internationell musikbransch i korta möten, samt vårat och de nordiska ländernas gemensamma Nordic at Noon då extra fokus riktas åt Norden i mässhallen.

Använd knappen ovan för att påbörja bokning av rabatterat delegatpass till WOMEX. Följ instruktionerna. Rabattkoden ska vara inlagd av sig själv, men om den inte dyker upp, skriv in den manuellt: 2FW4TZLnSd

Om du har varit på WOMEX tidigare får du efter registrering tillgång till ditt WOMEX- konto med samma inloggningsuppgifter som tidigare upplagor. När du är registrerad får du därmed tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater.

Glöm inte att även logga in i vår portal ExMS Business upp i höger hörn för att ladda upp all din information du vill ska synas i vår digitala folder över alla svenska delegater på plats.

Nyheter

Metal Trade Mission: Summer Breeze 2023 (DE)
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ TOP 20 UNDER 30
Läs mer
SEMINARIUM - ALLT OM VISUM TILL USA FÖR MUSIKBRANSCHEN
Läs mer
INFORMATION JAZZAHEAD! 2023
Läs mer
NORDIC FOLK ALLIANCE - LINE-UP
Läs mer