Skip to main content
Foto: Eric Van Nieuwland

RABATTERAD BILJETT

Använd knappen nedan för att påbörja bokning av rabatterat delegatpass till WOMEX. Följ instruktionerna. Rabattkoden ska vara inlagd av sig själv, men om den inte dyker upp, skriv in den manuellt: egXgp3hGkE
Om du har varit på WOMEX tidigare får du efter registrering tillgång till ditt WOMEX- konto med samma inloggningsuppgifter som tidigare upplagor. När du är registrerad får du därmed tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater.

BOKA RABATTERAT PASS >>

RESESTÖD

Vi erbjuder resestöd för dig som åker som svensk delegat till WOMEX. Det är ett begränsat antal resestöd på 5000 kr per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Detta för att i pandemins efterdyningar lätta bördan för en del av de kostnader som uppstår med delegatpass, resor och logi i samband med ett lyckat nedslag med nya exportmöjligheter. 
Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman.

ANSÖK OM RESESTÖD >>

ExMS DIGITALA MAGASIN

Så här hamnar du i vårt digitala magasin som i år ersätter den fysiska katalogen.Vi kommer ta fram en digital folder/magasin med information om de svenska företagare och artister/musiker som är på plats. Denna kommer finnas tillgänglig genom iPads i den svenska montern, men även genom att besökarna scannar en QR-kod med sin smartphone.
För att hamna som delegat i det digitala magasinet behöver du registrera dig i ExMS Business – Export Music Swedens egen portal/databas där vi samlar kommande event. I databasen behöver du bara registrera dig en gång, och loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord för att registrera dig till kommande events. 
När du är inne i ExMS Business skapar du din profil. Skriv informationen på engelska. Här kan du även ladda upp bilder. Informationen i din profil är den som kommer synas i magasinet.

När du är klar med din profil, går du in under KOMMANDE EVENTS och klickar dig in på WOMEX 2021 – INSAMLING KATALOG. Du kan även klicka på knappen nedan. Väl inne i det eventet scrollar du längst ner på sidan och trycker på Anmäl. Då placeras du i det digitala magasinet. Du kan sedan ändra din profil så mycket och ofta du vill före mässans start, och den uppdateras då automatiskt i magasinet.

ANSLUT DIN PROFIL TILL KATALOG >>

MATCHMAKING SESSION

Vi arrangerar återigen speedmeetings under Womex, där tio av de svenska delegaterna får träffa tio utländska, i korta möten på löpande band.
Vi har också tagit fram en exportguide om matchmaking och hur det går till.  Klicka på  bilden för att komma till guiden.

OBS! Du behöver vara inloggad i ExMS Business för att ansöka om matchmaking, resestöd och för att vara med i den digitala foldern. Läs mer om ExMS Buisiness här>>

FÖRBEREDELSE

För den senaste reseinformationen för svenska medborgare till Portugal, rekommenderar vi att ni håller ett öga på svenska ambassadens sida Sweden Abroad. De uppdaterar löpande lägesbild och reseinformation. Du hittar Sweden Abroad här >>
På WOMEX hemsida finns en bra lista med hur du förbereder dig och vad som kan vara bra att ta med sig. Du hittar listan här >>.  På WOMEX hemsida finns även uppdaterad information om restriktioner, under avsnittet för Q&A.
Vi på ExMS har även exportguider om hur du maximerar ditt besök före, under och efter en mässa eller showcasefestival. Klicka på bilden för att komma till guiden.

INFORMATION MÄSSHALL

Alfândega Congress Center
Rua Nova da Alfândega
Edifício da Alfândega
4050-430 Porto

Delegater måste hämta ut festivalpass vid incheckningsdisken i huvudentrén till mässhallen innan de tillåts inträde.

Öppettider mässhall:

27 October 2021 | 14:00 – 18:00 (framförallt setup av montrar)
28 October 2021 | 10:00 – 18:00
29 October 2021 | 10:00 – 18:00
30 October 2021 | 10:00 – 18:00

SWEDEN AT WOMEX

Sveriges monterplats på mässan heter W5 och ligger i anslutning till de andra nordiska ländernas. Tillsammans med dem har vi en Nordic Area (W11-W12) med bord och stolar där du kan boka in dina möten, eller bara sitta ned en stund.
Hos oss i svenska montern W5, har vi två monterdiskar där ni är välkomna att placera ert material såsom flyers, albums, USB-stickor, visitkort och annat promotionmaterial. För att alla ska få plats ber vi er att inte ta med material som är större än ett A4.
Montern är alltid bemannad av oss på ExMS och/ eller annan kunnig person.

EVENT PÅ PLATS

Onsdag 27/10
17:30 – 19:00 Get Together på Bar Pavarotti på Hotel da Música för alla svenska delegater på WOMEX. ExMS bjuder på något att dricka, sedan går vi tillsammans till Casa da Música där WOMEX håller sin öppningsceremoni direkt efter vårt event. Under Get togethern tar vi en gruppbild!
OSA här >>

19:30 – Womex Opening Ceremony. Casa da Música.
Obs! Du behöver inte hämta ditt delegatpass före öppningsceremonin. Uppvisande av ID räcker för att  kontrollanterna i dörren ska hitta din registrering.

Torsdag 28/10

15:00 Reception at stand E78. Svenska bolaget ENTmanagement bjuder på dryck och berättar mer om sin verksamhet.
16:45 – 18:00 Nordic Speed Meeting (endast inbjudna svenskar)

Fredag 29/10
12:00 – 13:00 Nordic At Noon. De nordiska exportkontoren bjuder in till mingel i Nordic Area. Varje land bjuder på nationell dryck. Tilltugg är inte tillåtet i år pga pandemin. Sverige bjuder på prisbelönt gin från svenska Norrtelje Brenneri. Alla besökare på mässan är välkomna. Bjud gärna in kontakter du träffat under mässan.
23:15 – 00:00 Northern Resonance – Official Selection Showcase på Theatre Stage på Teatro Rivoli
Lördag 30/10
13:00 – 14:00 Ebo Krdum – Official Selection Showcase på Daycase Stage i mässhallen.
16:00 – 18:00 Swedish Matchmaking (godkänd anmälan krävs).

EXMS KONTAKTUPPGIFTER

 

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer