Skip to main content

Hej Åsa Höglund

Om Trade Mission Berlin och Hamburg 2018

Hej Åsa Höglund! Vad har det betytt för dig som Product Manager på Cosmos Music att kunna delta i en nordisk handelsdelegation till ett målterritorium?
I och med att jag jobbar på ett bolag som fokuserar på hela världen så betyder det supermycket att få chansen att delta, utöka sitt nätverk och få större förståelse för den aktuella marknaden.

Kan du ge något exempel på vad handelsdelegationsresan har resulterat i för dig och ditt bolag?
Ett konkret exempel är min kollega Malins resa till Mexiko som skedde för cirka 1 år sedan. Det resulterade i att vi idag jobbar tätt med ett PR-bolag som Malin träffade på plats.

Har du något speciellt minne från resan som du vill dela med dig av?
När jag var i Tyskland besökte vi Funkhaus Berlin, ett fantastiskt studiokomplex, beläget i före detta Östtyskland. Jag tror att det är en av de största studiokomplexen i världen. Väldigt imponerande att se den storslagna studiomiljön i kombination med tidstypisk design och arkitektur.

Skulle du rekommendera andra att delta på kommande handelsdelegationsresor?
Absolut! Du får chansen att utöka ditt nätverk, ta möten med företag som du kanske inte har haft möjlighet till annars, inspireras, lära dig hur andra jobbar samt få chansen att lära känna dina nordiska branschkollegor bättre.

Mer om Cosmos Music här >>

Nyheter

TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer