Skip to main content

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024


SEMINARIUM

ExMS och Konstnärsnämnden bjuder in till seminariet GET READY:Musikkonferenser där det kommer pratas om allt kring musikkonferenser och mässor, hur man förbereder sig på bästa sätt och hur man får ut det mesta av sin tid på plats!

Dag – Måndag 25:e mars
Tid – Kl. 09.00-12.00
Plats – Konstnärsnämnden, Maria Skolgata 83


Läs mer och anmäl dig via knappen nedan:


RABATTKOD

Vi på ExMS har ordnat med rabatterat pris för svenska delegater. När du är registrerad får du tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater. Deadline för att skaffa ett pass till rabatterat pris är den 27:e mars.
För att boka ett delegatpass (co-exhibitor under ExMS umbrella stand) följ instruktionerna nedan, vill du ha rabattkod mejla josef@exportmusicsweden.org.

jazzahead! co-exhibitor registration 2024:

1)   To register for the next jazzahead! , please click directly on co-exhibitor registration form.

2)   If you do not have an account with jazzahead! you must register as a new user first. If you already have an account, you can login directly.

3)*The stand number of the umbrella stand “your company name” is “your stand number” and the contact is “your contact person”.

4)   Mejla josef@exportmusicsweden.org för tillgång till rabattkoden. The price should be reduced to 155 € + 19% VAT.

5)   The terms of participation and cancellation for co-exhibitors can be found here.

6)   After your registration as a co-exhibitor you can find the participants portal here.

Please note that the online registration closes on March 27, 2024. Walk up registrations are charge with an additional fee of 20,00€ + 19% VAT (see Terms of participation). (edited) 

* Company name = Export Music Sweden AB
* Stand Number = 6D30
* Contact person = Josef Hermansson


RESESTÖD

Vi erbjuder resestöd för dig som åker som svensk delegat till jazzahead. Det är ett begränsat antal resestöd på 3000 kr per person som faktureras till oss senast 3 veckor efter genomförd festival och konferens. Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman.


ExMS DIGITALA FOLDER

Vi kommer ta fram en digital folder/magasin med information om de svenska företagare och artister/musiker som är på plats. Denna kommer finnas tillgänglig genom iPads i den svenska montern, men även genom att besökarna scannar en QR-kod med sin smartphone.

För att hamna som delegat i det digitala magasinet behöver du registrera dig i ExMS Business – Export Music Swedens egen portal/databas där vi samlar kommande event. I databasen behöver du bara registrera dig en gång, och loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord för att registrera dig till kommande events. 

När du är inne i ExMS Business skapar du din profil. Skriv din bio på engelska och ladda upp en bild. Informationen i din profil är den som kommer synas i magasinet.
När du är klar med din profil, går du in under KOMMANDE EVENTS och klickar dig in på JAZZAHEAD 2024 – ANMÄLAN TILL DIGITALA FOLDERN. Du kan även klicka på knappen nedan. Väl inne i det eventet scrollar du längst ner på sidan och trycker på Anmäl. Då placeras du i den digitala foldern. Du kan sedan ändra din profil så mycket och ofta du vill före mässans start, och den uppdateras då automatiskt i foldern.


SWEDISH BUSINESS MIXER

Torsdagen 11 april kl.17.30-19.00 bjuder Export Music Sweden in svenska och internationella delegater att mingla och nätverka i Baren på Maritim Hotel, Hollerallee 99 (precis intill mässan). Vi bjuder på dryck. OSA TILL DETTA GENOM ATT MEJLA josef@exportmusicsweden.org. Eftersom vi har en mindre budget i år så är detta event är istället för vår traditionsenliga get-together och matchmaking.


DEN SVENSKA MONTERN

Sveriges monterplats på mässan heter 6D30 och ligger i anslutning till de andra nordiska ländernas. Tillsammans med dem har vi en Nordic Area med bord och stolar där du kan boka in dina möten, eller bara sitta ned en stund.
Hos oss i svenska montern, har vi två monterdiskar med ställ där ni är välkomna att placera ert material såsom flyers, albums, visitkort och annat promotionmaterial. För att alla ska få plats ber vi er att inte ta med material som är större än ett A4 (material som är stort måste ligga i ställen). Rollups och affischer är ej tillåtet att sätta upp i montern.
Montern är alltid bemannad av oss på ExMS och/ eller annan kunnig person.


EVENT PÅ PLATS

Torsdag 11 april
Swedish Business Mixer
Kl. 17.30-19.00
Maritim Hotel, Hollerallee 99

Fredag 12 april
Nordic At Noon
Kl. 12.00
Nordic Area (6D30)
Varje land bjuder på nationell dryck och trevligheter. Sverige bjuder på prisbelönt gin från svenska Norrtälje Bränneri. Alla besökare på mässan är välkomna. Bjud gärna in kontakter du träffat under mässan.


INFORMATION MÄSSHALL

Delegater måste hämta ut festivalpass vid incheckningsdisken i huvudentrén till mässhallen innan de tillåts inträde

Messe Bremen
Trade Fair Hall 6
Findorffstraße 101
28215 Bremen
Tyskland


Hall 6 (Trade Fair)


Tor 11 April 2024 10.00 – 19.00
Fre 12 April 2024 10.00 – 19.00
Lör 13 April 2024 10.00 – 18.00

Hall 7 (Showcases)

Tor 11 April 2024 · 14.30 – 00.45
Fre 12 April 2024 · 14.30 – 00.45
Lör 13 April 2024 · 14.30 – 01.15


FÖRBEREDELSE

För den senaste reseinformationen för svenska medborgare till Tyskland, rekommenderar vi att ni håller ett öga på svenska ambassadens sida Sweden Abroad. De uppdaterar löpande lägesbild och reseinformation. Du hittar Sweden Abroad här >>
Vi på ExMS har även exportguider och landsguider om hur du maximerar ditt besök före, under och efter en mässa eller showcasefestival. Klicka på bilderna för att komma till guiderna.


EXMS KONTAKTUPPGIFTER

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer