Skip to main content
Nu är det klart att Hamburg läggs till under JaJaJa i höst! I och med detta förlänger vi ansökningstiden till den 15 juni.
Ni som redan har ansökt om att spela i Berlin kommer automatisk få möjligheten till att spela i Hamburg, bara en 1,5 timmes tågresa bort och med många viktiga knytpunkter för den tyska musikbranschen som Warner & Warner Chappel, Pias, FKP Scorpio, Rough Trade, Indigo, Karsten Jahnke, A.S.S/Selective Artists, Reeperbahn Festival, Dockville, Believe Digital, Spiegel, Stern och Bauer Media, mm.
Båda kvällarna i Tyskland hänger ihop, alltså söker man till Berlin, söker man även till Hamburg. Man kommer tyvärr inte kunna spela bara en av kvällarna. Vi kommer självklart att täcka hälften av rese- och boendekostnaderna även för Hamburg. Ni som redan har ansökt till Berlin behöver inte skicka in en till ansökan.

Ny deadline för alla ansökningar: Senast måndag 15 juni kl 08.00!

 
Kort om…
Ja Ja Ja är ett nordisk initiativ som bland mycket annat driver klubbar där grym musik från Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island visas upp! En bokningsgrupp väljer noggrant ut det bästa från de nordiska länderna med hjälp av exportkontoren. Så skicka in din ansökan till oss om att få spela i höst! JaJaJa stöds av Nordic Export Offices (NOMEX) som representeras av: Export Music Sweden, Music Export Denmark / ROSA – The Danish Rock Council, Music Finland, Icelandic Music Export och Music Norway.
För att få en bättre bild av vad Ja Ja Ja Club Night är, surfa in på hemsidan och läs mer: jajajamusic.com
 
jajajaberlinochhamburg_600x200
JAJAJA BERLIN & HAMBURG
Datum för klubbkvällar (onsdagar spelas alltid i Hamburg och torsdagar i Berlin): 9-10 sep, 7-8 okt, 11-12 nov
För bäst chanser att få spela på Ja Ja Ja i Hamburg och Berlin ska man helst kunna berätta om sina planer för den tyska marknaden. Plus är om man har andra gig inbokade i samband med spelningen, tankar på hur man vill jobba med PR och ifall det har skrivits i svensk media om er. Läs igenom ansökningsblanketten noga. Klubben i Berlin hålls på FluxBau och i Hamburg på Molotov.
För att ansöka, fyll i formulären som gäller för den klubben du är intresserad av och maila denna tillsammans med en biografi om artisten/bandet till anna@exportmusicsweden.org.
Ladda ner ansökan till JAJAJA Berlin & Hamburg HÄR. (Måste öppnas i Adobe för att kunna fylllas i.)
NY DEADLINE: Mån 15 juni 2015 kl. 08.00
 
jajajalondon_600x200
JAJAJA LONDON
Datum för klubbkvällar: 24 sep, 29 okt, 26 nov (festival)
För bäst chanser att få spela på Ja Ja Ja Berlin ska man helst kunna berätta om sina planer för den tyska marknaden. Plus är om man har andra gig inbokade i samband med spelningen, tankar på hur man vill jobba med PR och ifall det har skrivits i svensk media om er. Läs igenom ansökningsblanketten noga. Klubben hålls på The Lexington i London.
För att ansöka, fyll i formulären som gäller för den klubben du är intresserad av och maila denna tillsammans med en biografi om artisten/bandet till anna@exportmusicsweden.org.
Ladda ner ansökan till JAJAJA London HÄR. (Måste öppnas i Adobe för att kunna fylllas i.)
NY DEADLINE: Mån 15 juni 2015 kl. 08.00
 
Vid frågor, maila eller ring Anna på anna@exportmusicsweden.org / 0761990123

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer