Skip to main content

INFORMATION TILL DIG SOM SKA TILL WOMEX SOM SVENSKA DELEGAT

Sveriges monterplats på mässan heter 61-62 och ligger i anslutning till de andra nordiska ländernas. Tillsammans med dem har vi en Nordic Area med bord och stolar där du kan ha spontana möten, eller bara sitta ned en stund.

Hos oss i svenska montern 61-62 har vi två monterdiskar där ni är välkomna att placera ert material såsom flyers, albums, USB-stickor, visitkort och annat promotionmaterial. För att alla ska få plats ber vi er att inte ta med material som är större än ett A4. Montern är alltid bemannad av oss på ExMS och/eller annan kunnig person. Du som delegat är även välkommen att finnas på plats i montern. Detta är ett superbra sätt att synas och komma i kontakt med förbipasserande mässbesökare.

 


EVENT PÅ PLATS

 

ONSDAG 25/10

17:00 – 18:30
Get-together för alla svenskar på baren ”A Cova Céltica”. ExMS bjuder in till ett mingel för alla svenskar som är på plats på Womex. Vi rundar av i god tid så alla hinner ta sig till invigningen som öppnar 19:00.
”A Cova Céltica”
Rúa Orzán, 82, 15003 A Coruña, Spanien
Invigningen är på “Pazo da Ópera”
Gta. de América, 15004 A Coruña, Spanien

TORSDAG 26/10

15:00 – 17:00
Matchmaking ”Meet the Swedes”. Endast för deltagare i ExMS Fast Track.

FREDAG 27/10
12:00 – 13:00
Nordic at Noon. Alla nordiska montrar bjuder på dryck! Sverige bjuder på svensk gin från Norrtälje Brenneri. Bjud in alla du träffar på mässan till detta!

 

15:00 – 16:30
“Introduction to the European folk musik market”
Presentation av Minna Huuskonen från Minnamurra Music Management & Agency. Godkänd föranmälan krävs, begränsat antal platser. Ansök här, du får mail om du fått en plats.

 


 

RABATTERAD BILJETT

 

Rabattkod: StxADjpE6Q

Om du har varit på WOMEX tidigare får du efter registrering tillgång till ditt WOMEX- konto med samma inloggningsuppgifter som tidigare upplagor. När du är registrerad får du därmed tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater.

 


 

RESESTÖD

 

Vi erbjuder resestöd för dig som åker som svensk delegat till WOMEX. Det är ett begränsat antal resestöd på 5000 kr per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Stödet görs möjligt av Konstnärsnämnden.

Ansök

Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman.

 


 

ExMS DIGITALA MAGASIN

 

 

Så här hamnar du i vårt digitala magasin som i år ersätter den fysiska katalogen.Vi kommer ta fram en digital folder/magasin med information om de svenska företagare och artister/musiker som är på plats. Denna kommer finnas tillgänglig genom iPads i den svenska montern, men även genom att besökarna scannar en QR-kod med sin smartphone.

För att hamna som delegat i det digitala magasinet behöver du registrera dig i ExMS Business – Export Music Swedens egen portal/databas där vi samlar kommande event. I databasen behöver du bara registrera dig en gång, och loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord för att registrera dig till kommande events. 

När du är inne i ExMS Business skapar du din profil. Skriv informationen på engelska. Här kan du även ladda upp bilder. Informationen i din profil är den som kommer synas i magasinet.

 

När du är klar med din profil, går du in under KOMMANDE EVENTS och klickar dig in på WOMEX 2023 – INSAMLING KATALOG. Du kan även klicka på knappen nedan. Väl inne i det eventet scrollar du längst ner på sidan och trycker på Anmäl. Då placeras du i det digitala magasinet. Du kan sedan ändra din profil så mycket och ofta du vill före mässans start, och den uppdateras då automatiskt i magasinet.

 

ANSLUT PROFIL TILL KATALOG

 


 

INFORMATION MÄSSHALL

 

Delegater måste hämta ut festivalpass vid incheckningsdisken i huvudentrén till mässhallen innan de tillåts inträde i mässhall eller konsertlokaler.

 

25/10 | 14:00 – 18:00
26/10 | 10:00 – 18:00
27/10 | 10:00 – 18:00
28/10 | 10:00 – 18:00

 

 
Palexco
Mlle. de Trasatlánticos, s/n, 15003 A Coruña, Spanien

 


 

EXMS EXPORTGUIDER

 

Vi har tagit fram ett antal exportguider som förklara de aktiviteter och event som vi ofta organiserar på plats under de resor vi gör. Hur funkar egentligen matchmaking session, hur förbereder man sig för en mässa eller ska du uppträda på en showcasefestival? Klicka på bilden för att komma till resp. guide.

 

 

 

 


 

EXMS KONTAKTUPPGIFTER

 

 

 

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer