Skip to main content

Foto:Jörg Sarbach

Angående COVID-19 och jazzahead! 2020:

Vi hänvisar för närvarande till jazzahead!s hemsida för information.


Rabatterade delegatpass till jazzahead! 2020

Många i det fria musiklivet och musikbranchen har kontaktat oss angående jazzahead! efter att det under hösten blev känt att Musikverket fr o m 2020 inte har möjlighet att stödja Export Music Swedens mässverksamhet och kontaktförmedling för det fria musiklivet. Länge såg det mörkt ut men vi är glada att tack vare ett nytt samarbete med Konstnärsnämnden kunna leverera en svensk monter i det nordiska kvarteret för den svenska jazzen på plats. 
Som det ser ut nu kommer vi inte kunna genomföra matchmaking sessions som tidigare. Om vi lyckas säkra denna aktivitet på mässan 2020 går vi ut med det separat.
Vi brukar ha närmare 50 svenska delegater på plats i Bremen som delar den svenska montern med oss. Förra året deltog även över 3400 delegater från 64 länder, och 25 000 besökare deltog i de över 100 konserter som pågick under 4 dagar. En bra plats att vara på om man vill ta steget ut i världen.
Vi på Export Music Sweden kan nu erbjuda delegatpass till rabatterat pris. Maila matilda@exportmusicsweden.org för mer info.
Projektet möjliggörs med stöd från Konstnärsnämnden.
Ska du till jazzahead för första gången? Då kan det vara fördelaktigt att ta del av vår guide med tips och sådant som kan vara bra att tänka på inför och under mässan >>
Mässan pågår mellan den 23-26 april, och showcases mellan den 23-25 april ,2020.
Mer info finns på jazzaheads hemsida >>

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer