Skip to main content

Trade Mission till Seoul

Trade Mission till Seoul 2023

Ansök här

Export Music Sweden arrangerar en nordisk handelsdelegation till Seoul, Sydkorea. Efter ett pärlband av lyckade trade missions till Seoul är det äntligen dags igen! Denna gång mellan 4-6 september (ankomst 3/9).

I år kommer handelsdelegationen att ske i samband med MU:CON-konferensen som vi har ett samarbete med.
I Seoul planeras bland annat företagsbesök, föreläsningar och som tidigare en mottagning för koreansk bransch. Årets program sammanställs just nu.I fjol träffade vi bl a SM Entertainment, Cube Entertainment, Warner Publishing, Hybe och många fler. Vi sätter också just nu ett par talare, koreanska experter, för keynotes och Q & A som sker på plats. På MU:CON-konferensen genomför vi matchmaking sessions.

Uttagna svenska delegater får ett resestöd på 50% av rese- och boendekostnaderna genom vårt samarbete med Regeringskansliet och Kulturrådet. Detta faktureras efter resan tillsammans med underlag. Våra handelsdelegationer går ut på att stimulera affärsutveckling på internationella platser. Delegationsresan riktar sig särkilt till företag som jobbar med cuts till sydkoreanska artister och co-writing. Främst förlag och managers för låtskrivare, men även skivbolag.

Vi förutsätter att du som ansöker om deltagande i Export Music Sweden’s event och/eller ansöker om resestöd läser igenom och följer ExMS uppförandekod.

DEADLINE FÖR ANSÖKAN ÄR 16 JUNI
DEADLINE FÖRLÄNGD TILL 22 JUNI!

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer