Skip to main content

SEOUL TRADE MISSION 2022 (KR)

Export Music Sweden arrangerar en nordisk handelsdelegation till Seoul, Sydkorea. Efter tre lyckade handelsdelegationer innan pandemin är det äntligen är det dags igen! Denna gång mellan den 4 – 6 oktober.

I Seoul planeras bland annat företagsbesök, föreläsningar och som tidigare en mottagning för koreansk bransch på en nordisk ambassad eller residens i Seoul. Årets delegation kommer att besöka ett tiotal företag och programmet sammanställs just nu. Tidigare år har vi träffat bl a SM Entertainment, JYP, Cube Entertainment, Warner, Universal och många fler. Vi sätter också just nu ett par talare, koreanska experter, för keynotes och Q & A’s som sker på plats.

Uttagna delegater får ett resestöd på  50% av rese- och boendekostnaderna genom vårt samarbete med Regeringskansliet och Kulturrådet. Detta faktureras efter resan tillsammans med underlag. Våra handelsdelegationer går ut på att stimulera affärsutveckling på internationella platser. Delegationsresan riktar sig särkilt till företag som jobbar med cuts till sydkoreanska artister och co-writing, men även bredare.

 Välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

ExMS

Trade Mission till Seoul 2023 (KR)

Trade Mission till Seoul 2023 Ansök här Export Music Sweden arrangerar en nordisk handelsdelegation till…
Exportstöd & Bidrag

Lyckat nedslag i Seoul

Förra veckan arrangerade ExMS en nordisk delegationsresa till Sydkorea. ExMS VD Jesper Thorsson var i…

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer