Skip to main content

SEOUL TRADE MISSION 2022 (KR)

Export Music Sweden arrangerar en nordisk handelsdelegation till Seoul, Sydkorea. Efter tre lyckade handelsdelegationer innan pandemin är det äntligen är det dags igen! Denna gång mellan den 4 – 6 oktober.

I Seoul planeras bland annat företagsbesök, föreläsningar och som tidigare en mottagning för koreansk bransch på en nordisk ambassad eller residens i Seoul. Årets delegation kommer att besöka ett tiotal företag och programmet sammanställs just nu. Tidigare år har vi träffat bl a SM Entertainment, JYP, Cube Entertainment, Warner, Universal och många fler. Vi sätter också just nu ett par talare, koreanska experter, för keynotes och Q & A’s som sker på plats.

Uttagna delegater får ett resestöd på  50% av rese- och boendekostnaderna genom vårt samarbete med Regeringskansliet och Kulturrådet. Detta faktureras efter resan tillsammans med underlag. Våra handelsdelegationer går ut på att stimulera affärsutveckling på internationella platser. Delegationsresan riktar sig särkilt till företag som jobbar med cuts till sydkoreanska artister och co-writing, men även bredare.

 Välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Exportstöd & Bidrag

Lyckat nedslag i Seoul

Förra veckan arrangerade ExMS en nordisk delegationsresa till Sydkorea. ExMS VD Jesper Thorsson var i…
Exportstöd & Bidrag

Trade Mission till Seoul (KR) 4-6 oktober 2022 

Export Music Sweden arrangerar en nordisk handelsdelegation till Seoul, Sydkorea. Efter tre lyckade handelsdelegationer innan…

Nyheter

NORDIC MUSIC BIZ TOP 20 UNDER 30
Läs mer
SEMINARIUM - ALLT OM VISUM TILL USA FÖR MUSIKBRANSCHEN
Läs mer
INFORMATION JAZZAHEAD! 2023
Läs mer
NORDIC FOLK ALLIANCE - LINE-UP
Läs mer
RESESTÖD TILL NORDIC FOLK ALLIANCE & JAZZAHEAD! 2023
Läs mer